Аз продължавам да твърдя, че резервоара е 55литра максимум. Когато стрелката падне на предпоследното деление имаш 6.25 литра. От чертичка до чертичка е толкова.
Абе брато теб да не са ти сложили туби от минерална вода не се обиждай аз съм събирал 60 литра сипвани от туби и то таман ми беше светнала лампата невъзможно е да е 55 литра но щом казваш
Пичове кажете некой добър Тунинг Център малко да го разкрася Бравото,нещо адресче това онова щото тук до нас имаше на Сиджи Тунинг магазин ама нещо вече го нема и незнам къде са го преместили
Имаш в предвид, че искаш да го загрозиш малко Според мен тази кола се нуждае само две неща:-хубави големи джанти от сорта на 16" ,ако може да се съберат дори 17"-спортно окачване да се свали малкоЕдин потребител от форума си е сложил за аватар предния фар и част от бронята на едно синьо браво. Харесва ми как си е направил предната броня. Иначе ако си решил определно да му слагаш спойлери и брони е по-добре да поразровиш е e-bay. Повечето брони са от пяна и като се пукнат става мазало.
пичове таман сложих резервоара сух и чист напълних го догоре до ръба на гърловината точно 62 литра мерен е с 10литрови туби на колегата с проблема извади и изчисти хубаво нивомера какви мизерий има бедна ти е фантазията
не е реално просто !!! с всяко следващо зареждане харчи все повече и повече - справка : спритмонитор (в подписа)Ето и сега - 340 км - стрелката е на средата! 30 литра! тоя път даже не е в такива задръствания! Абсолютно никакви проблеми с ДВГ, нормално ускорение, нормално палене, абе висчко е нормално. Просто сипвам всеки път на едно и също място - лукойла на цска-то, 1-ва колонка, еми вече си мисля че вместо нафта зареждам с БОКЛУК. ако е от горивото - не си заслужава да ползвам 5 стотинки отстъпка , а да ми сипват гориво от което 10 литра е боклук, по-добре да сипвам ОМВ или ЕКО, и да ми харчи 7 на 100, пак ще ми е по-евтино! лятото в най-мощните жеги не ми даде повече от 7.5 !!! на 100!!! боклук!!! нафтата де... филтри - скоро сменяни - няма и 3К кмред.:една бърза сметка като си направа: лукойл стандарт 60 литра = 680 км = 123 лв (по 2.05 за литър) примерно = 5.5 км с 1 левомв алпин дизел 60 литра (ако е качествено) = 800 км (при 7.5/100) = (приемам че е 2.30) = 138 лв = 5.8 км с 1 лев!!!! А както казах ако е качествено, колата ще си е като самолетче...ЕВТИНОТО ИЗЛИЗА СКЪПО , М***А МУ ДА Е**!!! А никога не съм търсил евтиното, просто съм чувал че дизеловото гориво на лукойл е най-читаво! и понеже имам карта за отстъпка, за тва от там си сипвам бензинЩе заредя с алпин дизел или с този на еко , и ще пробвам да видя какъв разход ще даде.
ogi28b хващам се на бас, че аз зареждам по-гадна нафта от теб Зареждам всеки ден за по 20 лв. на цена 2.15 лв/л. и за мое добро не гледам километража. Минавам не повече от 150км. Но пък за сметка на това - малеее как хубаво пуши чудо чудо Като дам газ и отзад прави димна завеса
Коментар