Колеги може би въпросът е задаван хиляди пъти, но аз пак ще го повдигна, понеже сериозно съм решил да разгадая най-макрая защо дизелчето ми пуши толкова много(сутрин-студена-сив пушек при леко подаване на газ; а като е заграяла при яко газене черен пущек).Та искам да ви попитам къде да ида да ми направят диагностика на двигателя, колко ще ми струва, и ще ми излязат ли наяве всички проблеми по колата. Та ако някой е ходил на диагностика със същия двигател да каже къде и дали е доволен.Аз за сега съм решил да я карам бри Бобо - ако не знам дали има апаратура за тд100. Ако някой е ходил при него да сподели.Коригирах ти грешката в заглавието на темата.Само заради търсачката която да намери темата ако някой я потърси.Tornado
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика Браво ТД100 къде?
Collapse
X
-
Искам да попитам за адреса на този Бобо,защото Бравото ми не върви за ТД 100 коня.Сменил съм му всички филтри,маслото,но след 3000 оборота почва да тъпче двигателя.В града ми дава разход от порядъка на 8-9/100 което ми се струва множко,но на дълго разхода се нормализира-5/100.Това ли е нормалния разход на автомобила?
Коментар
-
Сервиза се казва Екстрийм Тунинг.Ходил съм за диагностика и смяна на дебитормер - доволен съм от резултата.Ето търсеното инфо:http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10814
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар