Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Диагностика Браво ТД100 къде?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Диагностика Браво ТД100 къде?

Колеги може би въпросът е задаван хиляди пъти, но аз пак ще го повдигна, понеже сериозно съм решил да разгадая най-макрая защо дизелчето ми пуши толкова много(сутрин-студена-сив пушек при леко подаване на газ; а като е заграяла при яко газене черен пущек).Та искам да ви попитам къде да ида да ми направят диагностика на двигателя, колко ще ми струва, и ще ми излязат ли наяве всички проблеми по колата. Та ако някой е ходил на диагностика със същия двигател да каже къде и дали е доволен.Аз за сега съм решил да я карам бри Бобо - ако не знам дали има апаратура за тд100. Ако някой е ходил при него да сподели.Коригирах ти грешката в заглавието на темата.Само заради търсачката която да намери темата ако някой я потърси.Tornado
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Мисля ,че си уцелил човека при който трябва да отидеш.А във форума има още двама трима колеги с въпросната апаратура.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Искам да попитам за адреса на този Бобо,защото Бравото ми не върви за ТД 100 коня.Сменил съм му всички филтри,маслото,но след 3000 оборота почва да тъпче двигателя.В града ми дава разход от порядъка на 8-9/100 което ми се струва множко,но на дълго разхода се нормализира-5/100.Това ли е нормалния разход на автомобила?

Коментар

Сервиза се казва Екстрийм Тунинг.Ходил съм за диагностика и смяна на дебитормер - доволен съм от резултата.Ето търсеното инфо:http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10814

Коментар

Working...
        X