Здравейте на всички !Тъй като не съм много на ти с автомобилите от април месец съм с мареа 1.9ТД комби , много съм доволен от колата ,но искам да ми обясните кое точно е интеркулера и къде да проверя с каква точно ГНП съм . Моля не се сърдете . .За сега нямам никакви сериозни ядве идругото което искам да Ви попитам е дали има индикация на таблото за турбото тъй като се бях зачел тук във форума чр има Мареи с такава индикаци.Благодаря Ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интеркулер
Collapse
X
-
Ако имаш книжка там си пише някой работи разгледай.Ако ли не си дърпаш 1 рар с мануал-а за мареа ти се завърти главата от технически подробности тоз рар го имаше в секцията даунлод ама сега не знам дали работи вечеLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
Re: Интеркулер
arsenov написа:Здравейте на всички !Тъй като не съм много на ти с автомобилите от април месец съм с мареа 1.9ТД комби , много съм доволен от колата ,но искам да ми обясните кое точно е интеркулера и къде да проверя с каква точно ГНП съм . Моля не се сърдете . .За сега нямам никакви сериозни ядве идругото което искам да Ви попитам е дали има индикация на таблото за турбото тъй като се бях зачел тук във форума чр има Мареи с такава индикаци.Благодаря Ви предварително!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар