wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши ли черно вашият дизел ?
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Аз казвам динамиката.Стокова 335д пада до под 14:1 при ниски обороти. Ако се подготвя за драг, спокойно се кара на 12-ка. При 17:1 направо може да си се кара с ДПФ-а без проблем. Къде отиваш ти може би.:D
Коментар
-
chaveto написа:BO написа:Аз казвам динамиката.Стокова 335д пада до под 14:1 при ниски обороти. Ако се подготвя за драг, спокойно се кара на 12-ка. При 17:1 направо може да си се кара с ДПФ-а без проблем. Къде отиваш ти може би.:DA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Ама забравих от къде тръгнахме - при дизела няма АФР. Той не се гледа и въобще не ни интересува.
Коментар
-
wwalker написа:BO написа:Ама забравих от къде тръгнахме - при дизела няма АФР. Той не се гледа и въобще не ни интересува.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
jenshen73 написа:Явно ще ви синмам клип и с моята Мареа. Днес заради тая тема виках приятел да форсира и нали колата е чужда - и скочи на врата да дигне обороти колко може - на 4200 издуха листата, но не ме е опушила - бях залегнал зад аспуха да видя цвета на саждите.. Ми нямаше - все още съм си рус... Все пак Dodo 155 - виждам, че въпреки всичко - подкрепяш мнението ми. НЕ е НОРМАЛНО да пушиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
emzo написа:последното изречение кърти миФки.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
tyson написа:Вече не пуши моята мастия. Оказа се, че имало причина за каденето като параход. Без катализатор съм с ремап, и прави само едно леко облаче при рязък кик даун.jenshen73 гледай клипа да е под товар (в движение на баир) :DA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар