След направените уточнения в последните поустове аз вече съм категоричен: Бравата от подписа ми не пуши, а пропушва..."Намачквам" педала в някои ситуации за да се възползвам от бързото ускорение. Правя го само при изнасяне от светофар или след взимането на завой до възстановяване на оптимални обороти и предавка след редуцирането на скоростта ми. Точно в тези ситуации колата ми пропушва. Иначе не пуши.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши ли черно вашият дизел ?
Collapse
X
-
Днес на Стилото /jtd, 116kс/ форсирахме до 4100 оборота, на работна температура и категорично дим няма. Нито сив, нито светъл, нито гъст, никакъв, а е 8 годишна. Няма смисъл да се спори, че е нормално, защото и аз не подкрепям мнението. Даже, ако някой реши да опровергава мнението, ще заснема видео клип.
Коментар
-
Много зависи от нафтата. Като зареждам на Ромпетрол едва пропушва ( това е при по-рязко ускоряване ), а от нафтата на Лукойл направо си прави черни облаци зад мен. При двжение с постоянна скорост не се забелязва дим, независимо откъде съм заредил. За тези които все още не са разбрали - дизела за да ускори, обогатява горивната смес и при това положение "не пуши" го говорете на шапката ми.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:pyntoto написа:И мойта кола не пуши,ама когато нея карамAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Dido_Lyubenov написа:pyntoto написа:И мойта кола не пуши,ама когато нея карамОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
kal0yanch40 написа:Много ме радват хора,който казват,че техния дизел изобщо не пропушвал и не пушил.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар