janyboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши ли черно вашият дизел ?
Collapse
X
-
D. Stanev написа:Е да, ама на мен не ми се спори... щото аз досега не съм виждал непушещ бърз дизел... дори на клиповете в ютюб... става дума за тия под 12 секунди на 400 метра... да не говорим за най-бързите.
Коментар
-
Няма смисъл да спорите и двамата сте прави, но за различни неща. Драг....... дизелите си пушат спор няма. Много от мапваните JTD-та също си пушат, както и не мапваните Бърз дизел (фабричен) от по 300+ к.с не пуши и си е бърз, факт. последната придобивка на шефа е такова Ауди.http://www.youtube.com/watch?v=VjMI9PLoMMgКато го знам какъв параход е....... и после пак ми кажете, че не върви :D
Коментар
-
chaveto написа:Няма смисъл да спорите и двамата сте прави, но за различни неща. Драг....... дизелите си пушат спор няма. Много от мапваните JTD-та също си пушат, както и не мапваните Бърз дизел (фабричен) от по 300+ к.с не пуши и си е бърз, факт. последната придобивка на шефа е такова Ауди.http://www.youtube.com/watch?v=VjMI9PLoMMgКато го знам какъв параход е....... и после пак ми кажете, че не върви :DFIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
chaveto е напълно прав.пушещите и вървящи са старо поколение диз. двигатели,с ел управляема помпа.що се отнася до комън -рейла не трябва да пуши.само при як форсаж -едвам забележимо.нашите jtd пушат защото имат дребни неизправности-зацапани мап и маф сензори и голямата болка -дюзите-износване на прецизните им елементи, запушване и тн.не забравяйте че около 50-60пр имат проблемна 1 или повече дюзи .това се разбир само от стенда за комън рейл дюзи,по кол. обратна нафта.това е така заради лошата експлоатация в италия , а може би и лоши горива.ново jtd не пуши
Коментар
-
ник80 написа:chaveto е напълно прав.пушещите и вървящи са старо поколение диз. двигатели,с ел управляема помпа.що се отнася до комън -рейла не трябва да пуши.само при як форсаж -едвам забележимо.нашите jtd пушат защото имат дребни неизправности-зацапани мап и маф сензори и голямата болка -дюзите-износване на прецизните им елементи, запушване и тн.не забравяйте че около 50-60пр имат проблемна 1 или повече дюзи .това се разбир само от стенда за комън рейл дюзи,по кол. обратна нафта.това е така заради лошата експлоатация в италия , а може би и лоши горива.ново jtd не пуши
Коментар
-
Аз рядко виждам нов дизелов мотор,на фиат,да пуши.Само съвсем леко да изпавка,при рязко ускорение.Обаче БМВ E60/E61 и Х5,Мерцедес S/C-клас,Ауди А8,яко са ми правили мъгла,да се чудиш да тръгнеш ли,да спреш ли.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
the_game написа:ник80 написа:chaveto е напълно прав.пушещите и вървящи са старо поколение диз. двигатели,с ел управляема помпа.що се отнася до комън -рейла не трябва да пуши.само при як форсаж -едвам забележимо.нашите jtd пушат защото имат дребни неизправности-зацапани мап и маф сензори и голямата болка -дюзите-износване на прецизните им елементи, запушване и тн.не забравяйте че около 50-60пр имат проблемна 1 или повече дюзи .това се разбир само от стенда за комън рейл дюзи,по кол. обратна нафта.това е така заради лошата експлоатация в италия , а може би и лоши горива.ново jtd не пушиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
D. Stanev написа:логично е при изправен двигател пушека от "изпушването" да е черен. И е логично да го има това изпушване, поради характеристиките на турбодизела.
Коментар
-
janyboy написа:D. Stanev написа:логично е при изправен двигател пушека от "изпушването" да е черен. И е логично да го има това изпушване, поради характеристиките на турбодизела.Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар