tomsan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши ли черно вашият дизел ?
Collapse
X
-
Да, новите дизели не изхвърлят грам сажда, ама не трябва да са пипани от нашите пишман-майстори :D Тук са свикнали да "поправят" ДВГ, като махат филтри за твърди чстици, ЕГР, Катализатори, правят "чип-тунинг" ... Е че те тия нови ДВГ започват да работят като ДВГ на трактор Беларус от ’53 година, после твърдят, че няма дизел дето не пушиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Да, новите дизели не изхвърлят грам сажда, ама не трябва да са пипани от нашите пишман-майстори :D Тук са свикнали да "поправят" ДВГ, като махат филтри за твърди чстици, ЕГР, Катализатори, правят "чип-тунинг" ... Е че те тия нови ДВГ започват да работят като ДВГ на трактор Беларус от ’53 година, после твърдят, че няма дизел дето не пушиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:щадящи озона трибуквени абревиатури ???
Коментар
-
Възможно ли е от самата commonrail система там дюзи и т.н. колата да пуши ? Събота сипах една добавка похвалена от техко специална за commonrail двг . От Вчера вечерта както и днеска наблюдавам сигурно 50% по малко черни пушеци . Примерно преди като запалех колата и тръгна и намачкам газта ставаше доста черно направо като облаче отзад . А сега леко съвсем леко пуши при натискане на газта ако е така и за напред и се оправи . Ще ви напиша марката на добавката със цел да помогна на колега а не реклама само ще кажа ,че струва 28 лв , за сега мисля ,че си заслужава .Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ако е ремапвана колата зависи как е направен файла, имаш ли пушилка нафтата е в излишък . При мен файла на Кромата след 3-тия или 4-тия път остана окончателен докато му хареса на Oem , при пълна газ има едва доловимо пушене при първото смачкване, с първия файл си пушеше осезаемо затова го и преправя.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
pi4_s_bravo написа:Ако е ремапвана колата зависи как е направен файла, имаш ли пушилка нафтата е в излишък . При мен файла на Кромата след 3-тия или 4-тия път остана окончателен докато му хареса на Oem , при пълна газ има едва доловимо пушене при първото смачкване, с първия файл си пушеше осезаемо затова го и преправя.Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Immortal написа:ntodorov написа:щадящи озона трибуквени абревиатури ???
Коментар
-
chaveto написа:Ако саждите излизат наведнъж тогава ауспуха щеше да е черен. Аз досега не съм виждал изряден дизел с черен ауспух.Също така на мен не ми е приятно отпред някой да хвърля сажди... затова гледам и аз да съм изряден.П.С. защо махна филтъра на твоята?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар