без грам пушек, дори при пълна газ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пуши ли черно вашият дизел ?
Collapse
X
-
Ibiza написа:emzo написа:без грам пушек, дори при пълна газ.
Коментар
-
Bane
Моята изпушва един път като я натисна до долу и след това не пуши и примерно след една седмица като съм карал нормално, пак същата работа.При първото мачкане изпушва и след това няма чернилка.
Коментар
-
chaveto написа:Ibiza написа:emzo написа:без грам пушек, дори при пълна газ.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
emzo написа:айде и тук хилядарка да заложаBravo 1.9d 97г
Коментар
-
chaveto написа:Има автомобили който нямат никакви сажди от ауспуха. Мога да направя снимка на ауспух който изглежда все едно автомобила се движи на газ а не на дизел
Коментар
-
nsn написа:chaveto написа:Ibiza написа:emzo написа:без грам пушек, дори при пълна газ.
Коментар
-
Тайната за пушека е в това да си на права генерация на минимум 55мм да си премахнал EGR-a да не ти става за нищо дебитомера да си чипнеш jtd-то после да ти дойде на акъла да си слагаш по-голям фронтален кулер да ти стане така много лагава колата и като набичиш гаста до долу от 1300 об на 2 - 3 предавка карайки пред бяла астра със сини буркани и след 20 метра тея въпросните сини буркани да светнат и господата вътре в въпросната бяла астра да те попитат "Какво правиш бе момче " и ти да им отговориш "Ми пръскам за комари" с широка усмивка и те да та питат "как минава технически преглед тоя трактор " и ти да им кажеш " Ами много лесно тя е Euro 3 " и след малко да слезне от астрата тамън постъпилия на служба малдши полицай и да ти каже " Кой ти го сложи тоя голям кулер " и ти да му кажеш " ми аз естествено " и да ти рече " ми на моя голф моем ли да сложим някой ден " и отидоха 20 мин. разяснения как стааа тоя номер да пуши толкоз дори и като работи на място :D .... Diesel + Turbo + Smoke = Fun :D
Коментар
-
chaveto написа:emzo написа:да доуточня - права генерация, без егр, без дпф, без дим. ори кулер.Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар