Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пуши ли черно вашият дизел ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

без грам пушек, дори при пълна газ.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      ’ЕЕ ти пък сега все едно " на обущаря обувките да са скъсани "
      Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
      Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
        emzo написа:
        И преди съм го казвал и сега ще го кажа. Има автомобили който нямат никакви сажди от ауспуха. Мога да направя снимка на ауспух който изглежда все едно автомобила се движи на газ а не на дизел

Коментар

Моята изпушва един път като я натисна до долу и след това не пуши и примерно след една седмица като съм карал нормално, пак същата работа.При първото мачкане изпушва и след това няма чернилка.

Коментар

chaveto написа:
            Ibiza написа:
            emzo написа:
            И преди съм го казвал и сега ще го кажа. Има автомобили който нямат никакви сажди от ауспуха. Мога да направя снимка на ауспух който изглежда все едно автомобила се движи на газ а не на дизел
            Има автомобили,но те имат филтри за твърди частици,без такива филтри си мечтайте да не изпушват :D
            Bravo 1.9d 97г

Коментар

айде и тук хилядарка да заложа
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                айде и тук хилядарка да заложа
                Това с хилядарката е несериозно по ред причини,жалко че нямам път към Стара Загора за да видя непушещ назобен мултиджет и след това да те напоя хубаво с бира/ракия и др. по твой избор,в противен случай печеля кръгче с пушещ дизел :D
                Bravo 1.9d 97г

Коментар

хаха, добре казано тряяя накарам Принко да снима отзаде, ама ще трябва и бинокъл към камерата да му дам
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

БЕЗ КАДЕНЕ НЯМА ВЪРВЕНЕ! Девизът на НАФТАТА :D
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

chaveto написа:
                      Има автомобили който нямат никакви сажди от ауспуха. Мога да направя снимка на ауспух който изглежда все едно автомобила се движи на газ а не на дизел
                      Естествено че има. Тези, на които не е премахнат филтъра за твърди частици (сажди).Моята не пушеше черен пушек, нито грам, до момента, в който премахнахме DPFа.Сега си кади отзад, а като настъпя яко направо спуска черната мъгла

Коментар

nsn написа:
                        chaveto написа:
                        Ibiza написа:
                        emzo написа:
                        Има автомобили,но те имат филтри за твърди частици,без такива филтри си мечтайте да не изпушват :D
                        На мен това ми е ясно, не е ясно на други хора. Все пак има и дизели без филтри които не изпушват, но всичко им е изрядно на 100%

Коментар

Тайната за пушека е в това да си на права генерация на минимум 55мм да си премахнал EGR-a да не ти става за нищо дебитомера да си чипнеш jtd-то после да ти дойде на акъла да си слагаш по-голям фронтален кулер да ти стане така много лагава колата и като набичиш гаста до долу от 1300 об на 2 - 3 предавка карайки пред бяла астра със сини буркани и след 20 метра тея въпросните сини буркани да светнат и господата вътре в въпросната бяла астра да те попитат "Какво правиш бе момче " и ти да им отговориш "Ми пръскам за комари" с широка усмивка и те да та питат "как минава технически преглед тоя трактор " и ти да им кажеш " Ами много лесно тя е Euro 3 " и след малко да слезне от астрата тамън постъпилия на служба малдши полицай и да ти каже " Кой ти го сложи тоя голям кулер " и ти да му кажеш " ми аз естествено " и да ти рече " ми на моя голф моем ли да сложим някой ден " и отидоха 20 мин. разяснения как стааа тоя номер да пуши толкоз дори и като работи на място :D .... Diesel + Turbo + Smoke = Fun :D

Коментар

да доуточня - права генерация, без егр, без дпф, без дим. ори кулер.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Няма смисъл да се напъваш, преди време и аз им разправях, че има дизели където не пушат, но те си знаеха своето.Сега вече са съгласни, че няма сажди ама това било заради филтрите..... е те филтрите не са от вчера

Коментар

chaveto написа:
                                emzo написа:
                                Няма смисъл да се напъваш, преди време и аз им разправях, че има дизели където не пушат, но те си знаеха своето.Сега вече са съгласни, че няма сажди ама това било заради филтрите..... е те филтрите не са от вчера
                                Дори под товар(при връщане на предавка) в баир примерно?
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X