Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЗИМНИ ДОБАВКИ ЗА ДИЗЕЛИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЗИМНИ ДОБАВКИ ЗА ДИЗЕЛИ

времето вече застудя а по бензиностанциите все още няма зимни горива. кой какви добавки слага към нафтата???
    FIAT Marea 1.9TD/100

Ако беше погледнал малко по нагоре от твоята тема колегата doofiat се е постарал да събере по важните теми за дизелите и в нея има линк към темата с добавките.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...едващия път може да ползваш и търсачката тя не хапе както казва колегата Nino.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не са измислили и доставили нови добавки на пазара, така ,че темите писани миналата година може да ползваш с успех! Въпреки, че форума е като женското сърце-"ВИНАГИ ИМА МЯСТО ЗА ОЩЕ ЕДИН"..."винаги има място за още една тема" не бива да се злоупотребява... най-малкото, че ще получаваме все по-некачествен форум! За бога, за това се плаща! Благодаря на колегата "Tornado"!Общо взето добавките към дизеловото гориво са два вида, ДЕПРЕСАТОРНИ ( DIESEL ANTIFREEZE, DIESEL ANTIGEL) и такива служещи за почистване на горивната система и по-точно казано на дюзите.Депресаторните затрудняват образуването на "кристачета" (от парафин и вода) в горивото, но има смисъл да се използват само и единствено ако са наляти преди да напълниш резервоара с гориво.... И.... ПРЕДИ ТЕМПЕРАТУРИТЕ ДА СА СТАНАЛИ МИНУСОВИ....последващото третиране и липса на тези условия е АБСОЛЮТНО ненужно и е чиста загуба на пари! Общо взето не казвам повече отколкото пише на една лепенка към всяка добавка, понякога е много "ситно" написано.Сега, както аз си направих труда да отговоря на този твой пост, моля те загуби и ти малко време да почетеш тази секция на форума...уверявам те, че няма да е напразно!Поздрави и безаварийна зима... апропо, честит първи сняг!
      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
        Не са измислили и доставили нови добавки на пазара, така ,че темите писани миналата година може да ползваш с успех! Въпреки, че форума е като женското сърце-"ВИНАГИ ИМА МЯСТО ЗА ОЩЕ ЕДИН"..."винаги има място за още една тема" не бива да се злоупотребява... най-малкото, че ще получаваме все по-некачествен форум! За бога, за това се плаща! Благодаря на колегата "Tornado"!
        Моля за нищо.Все пак трябва да се помага доколкото можем.Усещам ,че тепърва със застудяването ще започнат да се повтарят темите свързани с проблемите на дизеловите ни коли ,а и не само.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

благодаря колеги наистина не бях видял горната тема. исках само всеки да сподели какво използва през зимата
          FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

Особенно колегите с JTD-тата, че и на мен ми е първа зима с моето
            "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
            Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
            X