Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с паленето - Мареа 2.4JTD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

успех приятел.
    FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

pipenchev написа:
      ...Без да съм сигурен мисля, че работата отива към проблем с датчика на коляновия вал или ел. връзките към него. Утре влизам в бокса и ще пиша за резултата.
      Какво да ти кажа...ЕхххххххххххЧак ме е яд, какво само набутваш пари, само пишеш и без резултат.Ако ми беше писал по-рано щях да ти кажа по-рано да го смениш.Сега, като го смениш този датчик, като не ти загасне колата вече, тогава ще кажеш едно благодаря на форума и ще напсуваш всички останали майстори, където нито един от тях не ти го е сменил...... ..до сега.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Еврика!!!На снимката се вижда какво ме нервираше през цялото време...Оказа се, че кабела е бил притиснат от стартера...За съжаление чак вчера забелязах, че оборотомера пада на 0, защото преди прекъсваше за части от секундата и аз колкото и да се опитвах, не успях да забележа това...Сърдечно благодарско на всички!!!!
        Прикачени файлове

Коментар

Честито отърваване !
          Тойота Приус

Коментар

ИМАХ СЪщия проблем.като загрее и падат оборотите и гасне.не всеки път.не дава грешка на компютъра и мислехме че е датчика на коляновия вал...не беше,смених горивния филтър и не беше и от него...оказа се че е от регулатора за налягането на горивото....сега сме сложили с маистора един от мерцедес-преправен само да пробваме и нямам проблеми вече 4 -5 дни я карам и е перфектна...надявам се да съм помогнал
            2.4jtd fiat croma

Коментар

tomapavlov написа:
              ИМАХ СЪщия проблем.като загрее и падат оборотите и гасне.не всеки път.не дава грешка на компютъра и мислехме че е датчика на коляновия вал...не беше,смених горивния филтър и не беше и от него...оказа се че е от регулатора за налягането на горивото....сега сме сложили с маистора един от мерцедес-преправен само да пробваме и нямам проблеми вече 4 -5 дни я карам и е перфектна...надявам се да съм помогнал
              Ти погледна ли темата от коя година е ? :D
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov

Коментар

Working...
              X