успех приятел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето - Мареа 2.4JTD
Collapse
X
-
pipenchev написа:...Без да съм сигурен мисля, че работата отива към проблем с датчика на коляновия вал или ел. връзките към него. Утре влизам в бокса и ще пиша за резултата.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Еврика!!!На снимката се вижда какво ме нервираше през цялото време...Оказа се, че кабела е бил притиснат от стартера...За съжаление чак вчера забелязах, че оборотомера пада на 0, защото преди прекъсваше за части от секундата и аз колкото и да се опитвах, не успях да забележа това...Сърдечно благодарско на всички!!!!
Коментар
-
ИМАХ СЪщия проблем.като загрее и падат оборотите и гасне.не всеки път.не дава грешка на компютъра и мислехме че е датчика на коляновия вал...не беше,смених горивния филтър и не беше и от него...оказа се че е от регулатора за налягането на горивото....сега сме сложили с маистора един от мерцедес-преправен само да пробваме и нямам проблеми вече 4 -5 дни я карам и е перфектна...надявам се да съм помогнал2.4jtd fiat croma
Коментар
-
tomapavlov написа:ИМАХ СЪщия проблем.като загрее и падат оборотите и гасне.не всеки път.не дава грешка на компютъра и мислехме че е датчика на коляновия вал...не беше,смених горивния филтър и не беше и от него...оказа се че е от регулатора за налягането на горивото....сега сме сложили с маистора един от мерцедес-преправен само да пробваме и нямам проблеми вече 4 -5 дни я карам и е перфектна...надявам се да съм помогналFiat Bravo 1.9 JTD 105 HP+чип+//// powered by mitaka_neikov
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар