Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На колко градуса отваря термостата на брава тд100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На колко градуса отваря термостата на брава тд100

На колко градуса отваря термостата на брава тд100 .Питам защото мисля че имам проблем с него,имам живачен термометър до 120 градуса и искам да измеря реалната температура на колата но се чудя ако сложа термометъра в разширителния съд коя температура ще измеря: на водата преди термостата или на тази която постъпва в двигателя след охлаждането в радиатора.Моля ако някой си пази стария термостат да погледне какво пише на него.

Не се занимавай с глупости. В събота си смених моя на мареата, който предполагам е същия нищо не поше, ако колата не работи на студено и не прегрява всичко е о.к само сипвай нафта и карай.
    FIAT Marea 1.9TD/100

Коментар

Карам Марея ТD100 "97г. Смених термостата преди година. В момента стария термостат е пред мен. На него пише А116, 46432896,75*С- BEHRT. В AUTO DATA, обаче пише други неща: за Брава ТD100 - 82*С , за Марея ТD100 първа температура 78*С-втора 82*С. На кутията пък на новия термостат - BEHRT дават: C.719.75.001/1027 и са изписани Браво/Брава/ Марея TD100 SX/ELX. Нещо, италианска работа ми се струва
      FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Grancharov-Благодаря ти,това ми трябваше а 75гр. явно е само за италия/като по-топла страна/.

Коментар

Защо се говори все за по-топла Италия. Погледнете и северна Италия колко е по-нагоре, по на N от нашите най-северни точки.
          FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

http://www.fiat-bg.org/index.php?opt...d=34&Itemid=63
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
            X