Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна серво съвет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смяна серво съвет

Здравйте, в събота ми предстои смяна на серво апарат. Ако някой е сменял ще сподели ли за изнендаи? Прочетох в книгата ка се сменя апарата, но ми е малко Х как да стигна до него ако е не махна АБС-а, а това малко ме плаши.
    FIAT MAREA 1.9 TD 100 HLX

Снимки ще направиш ли ако имаш възможност?Сервоапарата е под нивото на АБС няма ли да стане без да демонтирваш АБС модула?
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Снимки ще направя. Не знам как става демонтажа на АБС-а. Предполагам, че е добре да се откачи акумулатора.

Коментар

То е ясно ,че ще трябва да разкачиш акумулатора и стойката му също за да имаш достъп по надолу.Мен ме притеснява факта обаче ако наистина демонтираш целия модул на АБС дали няма да имаш проблеми с развиване на тръбичките и след операцията после дали ще стане лесно самото обезвъздушаване.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Здравейте, Смених сервото с мнооооооооооооооого нерви. Ще опиша подробно как става утре. Остана един проблем който го имаше и при старото. При скорост над ~ 50 км/ч, като натисна спирачка по рязко се чува звук наподобяващ изпускане на въздух. Спирачната помпа е стегната здраво за сервото, предполагам, че не е от нея. На място когато задържа на 3500 rpm и натисна силно спирачката няма проблем. Съмнява ме, че проблема е в ABS-а, макар че работи. След смяната на сервото колата спира перфектно и е като самолет, доста по - тиха е, педала не става твърд по - време на движение поне за сега /да не чува дявола/. За пример мога да дам следното: на излизане от Варна в посока Бургас по баира преди харамията преди смяната с повече от 150 км/ч не можех да го кача. Вчера го качих като пич с 170км/ч /можеше и още, но ме достраша/.

Коментар

Working...
          X