Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Почистване на дебитомер на 1,9 ТД100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Почистване на дебитомер на 1,9 ТД100

Как и по-точно с какво да си почистя дебитомера? ако някой го е правил или знае как моля да ми даде съвета си, за което му благодаря предварително. :DПозволих си да поукрася заглавието на темата ти за стане ясно какво съдържа темата за дебитомера.Tornado
    Alfa Romeo 146 JTD

Re: дебитомер

ABARTH написа:
    Как и по-точно с какво да си почистя дебитомера? ако някой го е правил или знае как моля да ми даде съвета си, за което му благодаря предварително :D
    Първо с обезмаслител и след това със спирт.

Коментар

аз моя просто го извадих, искарах мизерийте и го измих с нафта

Коментар

Акъде се намира тоя дебитомер и как да изглежда Има ли го в Мареа тд100 ???
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
          Акъде се намира тоя дебитомер и как да изглежда Има ли го в Мареа тд100 ???
          Има го този дебитомер и при теб.Намира се под акумулатора. Трябва обаче да махнеш акумулатора, след това стойката на акумулатора и ще го видиш.Нов от hit-ko струва около 140 лв.

Коментар

Благодаря
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
            X