Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Горивен филтър - смяна

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Горивен филтър - смяна

На колко километра/време сменяте горивния филтър.
    Fiat Punto 1.7TD

Аз го сменям на 10 000км.Нафтата е лоша и за всеки случай Но по принцип мисля че го дават на 20 000 км
    Lancia Delta 1.9TD '97

Коментар

Смело и безотговорно мога да ви кажа ,че дори на 20000км.зависи с какво гориво сте карали във филтъра почти няма мизерии.Отваях един такъв защото ми беше интересно какво събира толкова вътре.Това става разбира се с гориво само от едни и същи бензиностанции ,а не откъдето ми падне да зареждам.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Бе то така, на 10000 ако искаш да се презастраховаш. Те някои хора сменят масло и на 5 000 което не е лошо но за мен си е разсипия. Питам защото съм чувал и цифри от порядъка на 40 000-50 000km. А в книжката на Haynes пише 12 000км.
        Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Ми Haynes са ти отговорили.Аз също
          Lancia Delta 1.9TD '97

Коментар

На Бравата май по книга го дават на 15000
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Еми явно ще сменям. Вече съм минал 10 000. Проблема е че се насъбраха доста неща. Пиша по темата за термостати, нямам зимни гуми, антифриз май ще трябва, километража за измитати километри ми е прецакан и цифрите са разместени(засичам по дневния)-трябва да го оправя, че така не мога да си следя километрите...
              Fiat Punto 1.7TD

Коментар

Маслото смених на 8000км, а горивния и въздушния филтър на 10000. И аз отварях горивния-никакви мизерии нямаше из него.
                FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Grancharov написа:
                  Маслото смених на 8000км, а горивния и въздушния филтър на 10000. И аз отварях горивния-никакви мизерии нямаше из него.
                  Брей колко е станал чист въздуха и горивото.

Коментар

Ама ако Ви кажа въздушен на 7 000км в Пловдив какво представляваааа Дишайте и това е
                    Lancia Delta 1.9TD '97

Коментар

Ей ама това го дишате и вие знаете ли.Вашия филтър къде е и кога го подменяте.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

MartoModev написа:
                        Брей колко е станал чист въздуха и горивото в Бургас.
                        ---- това е по-правилната изненеда.Така е, всичко е много относително, колега
                        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Tornado написа:
                          Ей ама това го дишате и вие знаете ли.Вашия филтър къде е и кога го подменяте.
                          Ами не знам точно къде и кога се подменя ама знам че май изкарва средно около 65-70год.без смяна

Коментар

Working...
                          X