Може ли да се сложи ИНТЕРКУЛЕР на фиат пунто 1.7ТД?? а понеже нямам и климатик дали може да се сложи и клима??Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос?? мога ли да сложа intercooler на Punto ??
Collapse
X
-
Re: Въпрос?? мога ли да сложа intercooler на Punto ??
doom_day написа:Може ли да се сложи ИНТЕРКУЛЕР на фиат пунто 1.7ТД?? а понеже нямам и климатик дали може да се сложи и клима??Благодаря предварителноSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Re: Въпрос?? мога ли да сложа intercooler на Punto ??
Nino написа:doom_day написа:Може ли да се сложи ИНТЕРКУЛЕР на фиат пунто 1.7ТД?? а понеже нямам и климатик дали може да се сложи и клима??Благодаря предварителноhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Nino написа:Странно, тогава ми е чудно за разликата в мощностите, двигателите са еднакви. А бе странни са си италанците...атмосферен 1.7 - 57кс, турбодизел 1.7 - 60 и 70 кс! Може да са "врътки" заради данъците в различните страни, знам ли?http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
doom_day написа:ами турбото се усеща доста в сравнение с кола дизел без турбо. Но наистина ако може да сложа един интеркулер :Dhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Nino написа:Странно, тогава ми е чудно за разликата в мощностите, двигателите са еднакви. А бе странни са си италанците...атмосферен 1.7 - 57кс, турбодизел 1.7 - 60 и 70 кс! Може да са "врътки" заради данъците в различните страни, знам ли?1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
ходих до едно катастрофирало тд70 с климатик. предната броня беше свалена и както си стоях срещу него отляво на радиатора за климатика видях друго радиатороподобно изделие с по-малки размери от формат А4-по мои подозрения точно интеркулерче.така....имам още 1 подозрение...интеркулер имат моделите с климатик, тъй като само на тях предната долна решетка е 2 пъти по голяма и може да стига въздух до него да го охлажда.Арх. Стаменов &
Пунто ELX, 1.7 ТД 70
Коментар
-
pepsi написа:ходих до едно катастрофирало тд70 с климатик. предната броня беше свалена и както си стоях срещу него отляво на радиатора за климатика видях друго радиатороподобно изделие с по-малки размери от формат А4-по мои подозрения точно интеркулерче.така....имам още 1 подозрение...интеркулер имат моделите с климатик, тъй като само на тях предната долна решетка е 2 пъти по голяма и може да стига въздух до него да го охлажда.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
И на мен ми се върти идея за интеркулерче още от както съм взел пунтара. В нета има правени такива и мощността стига до 110 кончета. Продават се готови китове, но естествено цената е доста висока. Мислех си за кулерче от Браво/Брава или Уно Турбо (някой може ли да даде размерите на тези кулери). Иначе повече инфо има наwww.puntotd.com www.domorace.itFIAT Punto 1.7TD
Коментар
-
n_nikolow написа:И на мен ми се върти идея за интеркулерче още от както съм взел пунтара. В нета има правени такива и мощността стига до 110 кончета. Продават се готови китове, но естествено цената е доста висока. Мислех си за кулерче от Браво/Брава или Уно Турбо (някой може ли да даде размерите на тези кулери). Иначе повече инфо има наwww.puntotd.com www.domorace.itA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:n_nikolow написа:И на мен ми се върти идея за интеркулерче още от както съм взел пунтара. В нета има правени такива и мощността стига до 110 кончета. Продават се готови китове, но естествено цената е доста висока. Мислех си за кулерче от Браво/Брава или Уно Турбо (някой може ли да даде размерите на тези кулери). Иначе повече инфо има наwww.puntotd.com www.domorace.itFIAT Punto 1.7TD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар