Като мина 20 км и колата гасне след 15 минути като истине може би пали отново. обиколих доста сервизи те си вземат парите за диагностика но така и не могат да я оправят. Някои имал ли е подибни проблеми и можете ли да ми препоръчате някои сервиз.Промених заглавието на темата за се разбира за какво става на въпрос.Tornado.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.9 JTD гасне в движение
Collapse
X
-
Re: пунто 1.9 jtd
batcko написа:Като мина 20 км и колата гасне след 15 минути като истине може би пали отново. обиколих доста сервизи те си вземат парите за диагностика но така и не могат да я оправят. Някои имал ли е подибни проблеми и можете ли да ми препоръчате някои сервиз.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:batcko написа:Като мина 20 км и колата гасне след 15 минути като истине може би пали отново. обиколих доста сервизи те си вземат парите за диагностика но така и не могат да я оправят. Някои имал ли е подибни проблеми и можете ли да ми препоръчате някои сервиз.FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6
Коментар
-
batcko написа:светва лампата за повреда на двигателя предполагам че някаква защита ще да е._______
146 JTD
Коментар
-
batcko написа:Като мина 20 км и колата гасне след 15 минути като истине може би пали отново. обиколих доста сервизи те си вземат парите за диагностика но така и не могат да я оправят. Някои имал ли е подибни проблеми и можете ли да ми препоръчате някои сервиз.
Коментар
-
batcko написа:При диагностиката дава някаква грешка в зацепването на ремака , но я карах в сержиза на фиат и ми казаха че проблем там няма.Между другото там сменяха ремака!A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
batcko написа:При диагностиката дава някаква грешка в зацепването на ремака , но я карах в сержиза на фиат и ми казаха че проблем там няма.Между другото там сменяха ремака!_______
146 JTD
Коментар
-
batcko написа:ВО се оказа прав , от ESP датчика беше.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар