Здравейте на всички от 2 месеца вече имам Bravo1.9 JTD много съм доволен маслото е сменено още веднага маншона беше скъсан смених и него остана ремъка и ролките.Решил съм да ги сменям в един сервиз който се намира на Искърско шосе предполагам го знаете въпроса ми е свързан с цените там а именно:Ремък -56лвРолки комплект 228 лв едната е 148 лв а другата 80 лв.Мисълта ми е дали си заслужават тези цени или да търся друг сервиз.Пояснявам че цените НЕ включват труд.Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Bravo1.9 JTD
Collapse
X
-
Тези в тоя сервиз нещо много искат да те одерат.Ако питаш за ангренажа ето какво е положението ролка опъвателна на SKF e 126 лв.,ролка неподвижна също на SKF e 50 лв.Консумативите за ангренажа на JTD са същите като на TD.Ремъка наистина ти е около 50 лв.,но GATES Или Flenor.DAYCO e 36 лв.Поразрови се тук http://axm-auto.com/ и разгледай цените малко да се ориентираш и им кажи да си е.....т ма.........та.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
И на мен ми се вдия мнооо съкпо а си преставям ако сложа и труда, но трябва да ги сменя няма как.Иначе колата е пушка остава още малко така козметика единя халгоен е спукан направо си е счупен и тва мисля да го търся при Италианеца ама ще видим по-натам че тука с тия ремъци и филтри.Благодаря ти за този линк който си оставаил почвам да се ровя веднага: :D )Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
частите може да си ги поръчаш от www.axm-auto.comа самата смяна при Бобо http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=10814
Коментар
-
Не ми се сипва рейсаджийска нафта иначе имам един познат мое по 1.20 лв да ми я намери ама знам че после ще берем ядове. Ехххх а тате като караше Рено 11 дизел верно опушваше всички на паркинга ама на времето за 5 лв или беха 500 тогава не си спомням си вземаше по една 20 литрова туба нафта и си фучеше 1 месец а сега кво 1.97 за кило нафтаFiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
Adrenalin написа:Не ми се сипва рейсаджийска нафта иначе имам един познат мое по 1.20 лв да ми я намери ама знам че после ще берем ядове. Ехххх а тате като караше Рено 11 дизел верно опушваше всички на паркинга ама на времето за 5 лв или беха 500 тогава не си спомням си вземаше по една 20 литрова туба нафта и си фучеше 1 месец а сега кво 1.97 за кило нафта
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар