колега и аз го смятах по тези калкулатори,ама като отидох в даначното платох точно 105 лв.Което сам написал е точно така заштото не виждам смисъл да лъжа човека.Не си мисли че 1.9 е много по ефтина.Преди мареата съм корал една панда ,3 уно,1типо ,1темпра,1дедра.Там наистина е ефтино.Мареата не е ефтина кола за потдръжка,зависи от доходите.И сега имам едно уно 1.0 fire 94година.На него данъка е 5 лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Запитване за Фиат Мареа Уикенд
Collapse
X
-
Tornado написа:snk1 написа:колега аз карам 2.4gtd.Колата харчи колкото td 100.Варви много повече от td100.Дали е с клима или не няма разлика нито в разход нито във вървеж.За разлика от 1.9 не пушат заштото двигатела е голчм и не се натоварва.Лошото е че е по скъп за потдръжка от страна на ролки по аксесоарният ремък.Данака е точно 100 лв.Моита е 1999година.Ако караш бързо и натискаш по светофарите си за 2.4.Ако караш бавно и се возиш повече сам без товар си вземи спокоино 1.9.Това е мои савет а избора е твои .УСПЕХОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
snk1 написа:колега аз карам 2.4gtd.Колата харчи колкото td 100.Варви много повече от td100.Дали е с клима или не няма разлика нито в разход нито във вървеж.За разлика от 1.9 не пушат заштото двигатела е голчм и не се натоварва.Лошото е че е по скъп за потдръжка от страна на ролки по аксесоарният ремък.Данака е точно 100 лв.Моита е 1999година.Ако караш бързо и натискаш по светофарите си за 2.4.Ако караш бавно и се возиш повече сам без товар си вземи спокоино 1.9.Това е мои савет а избора е твои .УСПЕХFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
данака съм го платил на 13 март.А за 4250 оборота не съм дигал такива,штото няма криле моята мареа.С2000 оборота 2.4jtd се движи към 120 130.Определено това е мотора за мареа която не вижда баир.Нека колегата с тд100 покара малко 2.4jtd,и ште си промени мнението.Аз бях скиптик за 2.4,но като се качих на тази и си я купих
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар