Здравейте колегиОт днес съм горд собственик на Fiat Punto 1.9d 2003g. Супер доволен съм от нея като динамика (въпреки че е без турбо) и возия. Имам въпрос -в момента колата е с масло BP Visco5000 на 6000км. от предишния собственик(BG) време ли е да го сменя и кое ще е най-подходящото масло.Прочетох много от форума и съм объркан засега съм се спрял на Selenia WR 5w40.Благодаря предварително :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло за Fiat Punto 1.9d
Collapse
X
-
Re: Масло за Fiat Punto 1.9d
bratoka написа:Здравейте колегиОт днес съм горд собственик на Fiat Punto 1.9d 2003g. Супер доволен съм от нея като динамика (въпреки че е без турбо) и возия. Имам въпрос -в момента колата е с масло BP Visco5000 на 6000км. от предишния собственик(BG) време ли е да го сменя и кое ще е най-подходящото масло.Прочетох много от форума и съм объркан засега съм се спрял на Selenia WR 5w40.Благодаря предварително :DSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
За кой Agip става въпрос за този ли SINT 2000 TURBO DIESEL 10W/40 SYNTHETIC BASE?Четох и аз ,че Фиат спират да препоръват Селениа ,а и те си смениха опаковките от метални на пластмасови.Какви са цените на този Agip защото мисля да го пробвам следващия път не ,че със Селениата имам проблеми.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:За кой Agip става въпрос за този ли SINT 2000 TURBO DIESEL 10W/40 SYNTHETIC BASE?Четох и аз ,че Фиат спират да препоръват Селениа ,а и те си смениха опаковките от метални на пластмасови.Какви са цените на този Agip защото мисля да го пробвам следващия път не ,че със Селениата имам проблеми.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
И аз препоръчвам AGIP Имат пълна синтетика за Common Rail двигатели - 5W40 Цената е малко солена - ~ 25лв./л. Но със сигурност си заслужава :D AGIP сложих в кутията и в момента все едно нямам скорости - сами влизатhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Купил съм 5/40 пълна синтетика утре сутринта съм записан в сервиз да сменям маслотоhttp://www.motobul.com/bg/products_c...оздрави на всички от Англия !A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Tornado написа:За кой Agip става въпрос за този ли SINT 2000 TURBO DIESEL 10W/40 SYNTHETIC BASE?Четох и аз ,че Фиат спират да препоръват Селениа ,а и те си смениха опаковките от метални на пластмасови.Какви са цените на този Agip защото мисля да го пробвам следващия път не ,че със Селениата имам проблеми.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар