Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мека Връзка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    BO написа:
    При дизела за еко нормите знам, че с биодизел без проблем се покриват.Така, че ако не минете еко нормите, изразходвайте горивото докрай и налейте 5 литра биодизел, колкото за теста.
    Искаш да кажеш ,че при бензина по същия начин става с пропан бутан.Да ама не минаваш на бензин и така минава теста.В нашата шибана държава като усетят ,че на опашката за прегледи всички с дизелови автомобили без катализатори са минали през бакалията преди това за да налеят 5 литра олио и на това ще му намерят колая.Няма да се учудя ако преди прегледа започнат да ти вземат и проба от горивото.
    И да вземат проба какво ще стане?!Заредил съм на бензиностанция и толкова.При пропан-бутан е друго. ГАЗ-та има други показатели за екологичност.Може да мине колата ако няма бензинова горивна уредба, т.е. е изкормен резервоара
    http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
    Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
    FIAT Punto 02' 1.9 JTD
    FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

И аз да добавя , точно защото сме шибана държава ще се минава на всякъде по всекакъв начин. Точно самата държава си оставя вратички за всичко и по- точно да може да се минава между законите по един или друг начин. Например: ще я пишем годна количката , ,но ако си направиш при нас застраховчицата. Нищо и никой не може да ме сплаши и най-вече законите у тази ебана държава!

Коментар

Working...
      X