Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мека Връзка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мека Връзка

Да попитам някой знае ли колко струва меката връзка след изпускателните тръби преди гърнето ? За размера: мисля ,че е с 46 дебелина,a на дължина некъде около 220. Благодаря Ви преdварирелно.

Re: Мека Връска

Ka3BaM написа:
    Да попитам някой знае ли колко струва меката връска след изпускателните тръби преди гърнето ? За размера: мисля ,че е с 46 дебелина,a на дължина некъде около 220. Благодаря Ви преdварирелно.
    Меки връзки http://emk-33.com/www/index.php?opti...10Ценова листа на ауспуси и меки връзки
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ДНеска на канала, като си седех под колата ми направи впечатление, нещо и държа да го споделя...значи бяхме я запалили и отдолу дишеше и пърпореше от меката връзка. И изведнъж некакси след работа около 2 3 минути пърполенето и дишенето се усили, все едно подава некой газ. Интересно ми от какво се получава това. И дали може от тази мека връска турбото да ми свисти на ниски обороти ( обороти на празен ход). Тази седмица като я смена, ще пиша как се държи колата и къде съм остановил подобрения.

Коментар

Тази мека връзка преди катализатора или след него беше?Ако е преди катализатора, значи може и катализатора да ти е запушен.Обикновено при запушен катализатор се чува едно свистене.

Коментар

Re: Мека Връзка

Ka3BaM написа:
          Да попитам някой знае ли колко струва меката връзка след изпускателните тръби преди гърнето ? За размера: мисля ,че е с 46 дебелина,a на дължина некъде около 220. Благодаря Ви преdварирелно.
          С кой ли двигател е колата ти как да познаем няма ли да добавиш нещо в подписа си или пък да споменеш в темата.

Коментар

Re: Мека Връзка

Tornado написа:
            Ka3BaM написа:
            С кой ли двигател е колата ти как да познаем няма ли да добавиш нещо в подписа си или пък да споменеш в темата.
            1,9 JTD

Коментар

Точно така JTD e и меката връзка е преди катализатора, като я смена тази седмица ще пиша как се държи. След като я смена ще видим и самия катализатор в какво положение.

Коментар

Ka3BaM написа:
                Точно така JTD e и меката връзка е преди катализатора, като я смена тази седмица ще пиша как се държи. След като я смена ще видим и самия катализатор в какво положение.
                Меките връзки са два вида при Браво и Брава едните са от тия оплетените ,а другите са някакви по малки нямат оплетка.

Коментар

Ka3BaM написа:
                  Меките връзки при Браво и Брава са два вида ,но по дяволите изнервих се от два часа не мога да кача снимка във форума.

Коментар

Да споделя... след смената на меката връзка 50x200 и заменяне на катализатора с резонатор, колата си доиде на мястото. Работи по тихо турбото не свисти вече на ниски обороти. Също така искам да кажа ,че ми платиха и стария катализатор около 40 лв ми дадоха за рециклиране.

Коментар

Ха честито :D

Коментар

doofiat написа:
                        То честито ама като дойде време за технически преглед какво ще чини а?Дали ще покрие нормите за екологичност?

Коментар

Tornado написа:
                          doofiat написа:
                          То честито ама като дойде време за технически преглед какво ще чини а?Дали ще покрие нормите за екологичност?
                          Ако катализатора е заминал, с/без него е едно и също
                          http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
                          Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
                          FIAT Punto 02' 1.9 JTD
                          FIAT Punto 99' 1.7 TD

Коментар

При дизела за еко нормите знам, че с биодизел без проблем се покриват.Така, че ако не минете еко нормите, изразходвайте горивото докрай и налейте 5 литра биодизел, колкото за теста.
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                              При дизела за еко нормите знам, че с биодизел без проблем се покриват.Така, че ако не минете еко нормите, изразходвайте горивото докрай и налейте 5 литра биодизел, колкото за теста.
                              Искаш да кажеш ,че при бензина по същия начин става с пропан бутан.Да ама не минаваш на бензин и така минава теста.В нашата шибана държава като усетят ,че на опашката за прегледи всички с дизелови автомобили без катализатори са минали през бакалията преди това за да налеят 5 литра олио и на това ще му намерят колая.Няма да се учудя ако преди прегледа започнат да ти вземат и проба от горивото.

Коментар

Working...
                              X