Да попитам някой знае ли колко струва меката връзка след изпускателните тръби преди гърнето ? За размера: мисля ,че е с 46 дебелина,a на дължина некъде около 220. Благодаря Ви преdварирелно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мека Връзка
Collapse
X
-
Re: Мека Връска
Ka3BaM написа:Да попитам някой знае ли колко струва меката връска след изпускателните тръби преди гърнето ? За размера: мисля ,че е с 46 дебелина,a на дължина некъде около 220. Благодаря Ви преdварирелно.Прикачени файловеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
ДНеска на канала, като си седех под колата ми направи впечатление, нещо и държа да го споделя...значи бяхме я запалили и отдолу дишеше и пърпореше от меката връзка. И изведнъж некакси след работа около 2 3 минути пърполенето и дишенето се усили, все едно подава некой газ. Интересно ми от какво се получава това. И дали може от тази мека връска турбото да ми свисти на ниски обороти ( обороти на празен ход). Тази седмица като я смена, ще пиша как се държи колата и къде съм остановил подобрения.
Коментар
-
Re: Мека Връзка
Ka3BaM написа:Да попитам някой знае ли колко струва меката връзка след изпускателните тръби преди гърнето ? За размера: мисля ,че е с 46 дебелина,a на дължина некъде около 220. Благодаря Ви преdварирелно.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Re: Мека Връзка
Tornado написа:Ka3BaM написа:Да попитам някой знае ли колко струва меката връзка след изпускателните тръби преди гърнето ? За размера: мисля ,че е с 46 дебелина,a на дължина некъде около 220. Благодаря Ви преdварирелно.
Коментар
-
Ka3BaM написа:Точно така JTD e и меката връзка е преди катализатора, като я смена тази седмица ще пиша как се държи. След като я смена ще видим и самия катализатор в какво положение.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Ka3BaM написа:Точно така JTD e и меката връзка е преди катализатора, като я смена тази седмица ще пиша как се държи. След като я смена ще видим и самия катализатор в какво положение.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:doofiat написа:Ха честито :Dhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
При дизела за еко нормите знам, че с биодизел без проблем се покриват.Така, че ако не минете еко нормите, изразходвайте горивото докрай и налейте 5 литра биодизел, колкото за теста.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:При дизела за еко нормите знам, че с биодизел без проблем се покриват.Така, че ако не минете еко нормите, изразходвайте горивото докрай и налейте 5 литра биодизел, колкото за теста.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар