Здравейте колеги ,ще съм благодарен някой да ми каже усилието ,с което се затягат петите на разпределителният вал при 1.9 JTD...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Затягане разпределителен вал JTD и някои отзиви за Пунто2...
Collapse
X
-
Или това: Bolt retaining camshaft driven gear and rearcamshaft gearsM12x1.25 - 12 daNmИли това:Screw, camshaft capsM7 - 1.5 daNmЩе те излъжа с превода, за това ти поставям двата отговора, като избора си е твой.Аз превеждам първия отговор, за затягането на зъбното колело, което води ангренажния ремък, ама само това има за затягане на разпределителен вал.Втория отговор не мога да го преведа за кое се отнася, ама ми се вижда малко малки болтовете, но туко виж отговора за теб бил тозиКато видиш особено размера на болта, тогава ще се ориентираш и без да знаеш превода (или М7 или М12)п.п. В крайна сметка какво стана с това JTD?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:Или това: Bolt retaining camshaft driven gear and rearcamshaft gearsM12x1.25 - 12 daNmИли това:Screw, camshaft capsM7 - 1.5 daNmЩе те излъжа с превода, за това ти поставям двата отговора, като избора си е твой.Аз превеждам първия отговор, за затягането на зъбното колело, което води ангренажния ремък, ама само това има за затягане на разпределителен вал.Втория отговор не мога да го преведа за кое се отнася, ама ми се вижда малко малки болтовете, но туко виж отговора за теб бил тозиКато видиш особено размера на болта, тогава ще се ориентираш и без да знаеш превода (или М7 или М12)п.п. В крайна сметка какво стана с това JTD?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар