Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava Diesel или Brava TurboDiesel

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Brava Diesel или Brava TurboDiesel

Здравейте, да ви попитам ще имам ли проблеми ако си купя брава с обикновенния дизел, или да дам някои лев повечко, и да гледам да взема някаква с двигател TD. Как са двата двигателя откъм подръжка, разход и надежност?п.п. JTD за сега не мога да си позволя

аз те съветвам за ТД, малко съм пристрастен де, но аз понякога се оплаквам от липса на мощност, че съм 100, пък камо ли 64 коня, малко са....иначе ТД100 - доволен съм за сега
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Твърдо TD 100 или JTD! Много добри мотори и имаш достатъчно мощност когато ти потрябва, без да харчат прекалено много ПС: И аз съм пристрастен...

Коментар

JTD май е най-добре...
        N.Y. State of Mind

Коментар

Аз съм с Brava1.9D и да ти кажа е доста тромава,особено по баир и с 4-5 човека.Но затова пък е по евтин вариант.
          И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
            Аз съм с Brava1.9D и да ти кажа е доста тромава,особенно по байр и с 4-5 човека.Но затова пък е по евтин вариянт.
            а да ми кажеш горе долу колко ти гори

Коментар

doko_death написа:
              MartoModev написа:
              Аз съм с Brava1.9D и да ти кажа е доста тромава,особенно по байр и с 4-5 човека.Но затова пък е по евтин вариянт.
              а да ми кажеш горе долу колко ти гори
              Ами не е много малък градско около 9/100 извън градско 8-8.5/100при120-140км.ч (ламя )Но все пак колата е на километри и може би затова е този разход.Ще отива към раздел ПРОДАВА СЕ.
              И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Бравото от подписа ми на градско е около 8, на извънглрадско пада и до 5...това и без ръчкане, то и много не може да се ръчка. 5.5 даде веднъж с равномерна скорост от 120, поддържа си ги ок, не му влиаят баирите много.Ако ще е брава - TD според мен, конете са си от значение, Бравото е само за градска кола, извънградско - много рядко.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Твърдо TD100 или JTD. Разхода е около 8.5/100 смесен ( фифти/фифти градско и извънградско ) при нормално каране, пък и като решиш да изпреварваш нямаш никакви грижи.
                  Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    Твърдо TD100 или JTD. Разхода е около 8.5/100 смесен ( фифти/фифти градско и извънградско ) при нормално каране, пък и като решиш да изпреварваш нямаш никакви грижи.
                    Колега, какво е това фифти-фифти Градско дава около 8 л с ръчкане, а извънградско е 6,2 при скорост 120-140 през 90 % от пътя (говоря за засичане от табела до табела за разстояние от 320 км).

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Сори, но моятя Мареа е по-тежичка, а пропуснах да го кажа. Затова и на градско ми гори повечко.
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                        Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Сори, но моятя Мареа е по-тежичка, а пропуснах да го кажа. Затова и на градско ми гори повечко.
                        Я виж колегата със същата Мареа какъв разход има http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E2%EE%E0%F0%E0

Коментар

doofiat написа:
                          Dido_Lyubenov написа:
                          Я виж колегата със същата Мареа какъв разход има http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E2%EE%E0%F0%E0
                          Постигнал съм го а ,но всичко зависи от крачето как натиска педала за газта.Рзбира се и с обслужен автомобил не с въздушен филтър на 30000 км или непочистен охладител на въздуха и.т.н.Доста може да се изпише по темата как се постига икономично каране.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                            doofiat написа:
                            Dido_Lyubenov написа:
                            Постигнал съм го а ,но всичко зависи от крачето как натиска педала за газта.Рзбира се и с обслужен автомобил не с въздушен филтър на 30000 км или непочистен охладител на въздуха и.т.н.Доста може да се изпише по темата как се постига икономично каране.
                            Охладител на въздуха? Кое е това чудо?

Коментар

doofiat написа:
                              Охладител на въздуха? Кое е това чудо?
                              Като че ли е интеркулера
                              FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Working...
                              X