Здравейте, да ви попитам ще имам ли проблеми ако си купя брава с обикновенния дизел, или да дам някои лев повечко, и да гледам да взема някаква с двигател TD. Как са двата двигателя откъм подръжка, разход и надежност?п.п. JTD за сега не мога да си позволя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Brava Diesel или Brava TurboDiesel
Collapse
X
-
doko_death написа:MartoModev написа:Аз съм с Brava1.9D и да ти кажа е доста тромава,особенно по байр и с 4-5 човека.Но затова пък е по евтин вариянт.
Коментар
-
Бравото от подписа ми на градско е около 8, на извънглрадско пада и до 5...това и без ръчкане, то и много не може да се ръчка. 5.5 даде веднъж с равномерна скорост от 120, поддържа си ги ок, не му влиаят баирите много.Ако ще е брава - TD според мен, конете са си от значение, Бравото е само за градска кола, извънградско - много рядко.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Твърдо TD100 или JTD. Разхода е около 8.5/100 смесен ( фифти/фифти градско и извънградско ) при нормално каране, пък и като решиш да изпреварваш нямаш никакви грижи.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Сори, но моятя Мареа е по-тежичка, а пропуснах да го кажа. Затова и на градско ми гори повечко.
Коментар
-
doofiat написа:Dido_Lyubenov написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Сори, но моятя Мареа е по-тежичка, а пропуснах да го кажа. Затова и на градско ми гори повечко.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:doofiat написа:Dido_Lyubenov написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_19 Сори, но моятя Мареа е по-тежичка, а пропуснах да го кажа. Затова и на градско ми гори повечко.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар