BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дизелите на Fiat
Collapse
X
-
Airfan написа:BO написа:Ами ще чакам да ми покажеш такова чудо, ама на дали. Вибрация както се изказа "ама никаква" означава, да ми затвориш очите, да пусна музика на някакви слушалки, да ме поставиш на шофьорската седалка и да не мога да ти кажа дали колата е с включен двигател или не! Това за мен е "няма никаква вибрация". Ако от 5 опита не успея да позная 5 пъти кога колата е с запален двигател и кога е изгасена, тогава ще ти изпълня 3 желания. @Станев, то М52 си е бензинов двигател. Аз загубих един бас от един М62 изправена цигара успя да се задържи.А кафето в порцеланова или пластмасова чаша трябва да бъде? Ето един тест с вода на БМВ-то щом толкова искаш. Печеля ли нещо? http://www.youtube.com/watch?v=g-mRA56HKFAA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:BO написа:Ами ще чакам да ми покажеш такова чудо, ама на дали. Вибрация както се изказа "ама никаква" означава, да ми затвориш очите, да пусна музика на някакви слушалки, да ме поставиш на шофьорската седалка и да не мога да ти кажа дали колата е с включен двигател или не! Това за мен е "няма никаква вибрация". Ако от 5 опита не успея да позная 5 пъти кога колата е с запален двигател и кога е изгасена, тогава ще ти изпълня 3 желания. @Станев, то М52 си е бензинов двигател. Аз загубих един бас от един М62 изправена цигара успя да се задържи.А кафето в порцеланова или пластмасова чаша трябва да бъде? Ето един тест с вода на БМВ-то щом толкова искаш. Печеля ли нещо? http://www.youtube.com/watch?v=g-mRA56HKFA
Коментар
-
Airfan написа:BO написа:Airfan написа:BO написа:Ами ще чакам да ми покажеш такова чудо, ама на дали. Вибрация както се изказа "ама никаква" означава, да ми затвориш очите, да пусна музика на някакви слушалки, да ме поставиш на шофьорската седалка и да не мога да ти кажа дали колата е с включен двигател или не! Това за мен е "няма никаква вибрация". Ако от 5 опита не успея да позная 5 пъти кога колата е с запален двигател и кога е изгасена, тогава ще ти изпълня 3 желания. @Станев, то М52 си е бензинов двигател. Аз загубих един бас от един М62 изправена цигара успя да се задържи.А кафето в порцеланова или пластмасова чаша трябва да бъде? Ето един тест с вода на БМВ-то щом толкова искаш. Печеля ли нещо? http://www.youtube.com/watch?v=g-mRA56HKFAA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:BO написа:Airfan написа:BO написа:Ами ще чакам да ми покажеш такова чудо, ама на дали. Вибрация както се изказа "ама никаква" означава, да ми затвориш очите, да пусна музика на някакви слушалки, да ме поставиш на шофьорската седалка и да не мога да ти кажа дали колата е с включен двигател или не! Това за мен е "няма никаква вибрация". Ако от 5 опита не успея да позная 5 пъти кога колата е с запален двигател и кога е изгасена, тогава ще ти изпълня 3 желания. @Станев, то М52 си е бензинов двигател. Аз загубих един бас от един М62 изправена цигара успя да се задържи.А кафето в порцеланова или пластмасова чаша трябва да бъде? Ето един тест с вода на БМВ-то щом толкова искаш. Печеля ли нещо? http://www.youtube.com/watch?v=g-mRA56HKFA
Коментар
-
Airfan написа:BO, тази сутрин се качих пак на Шевролета. Значи сядам, паля и в седалката с много фантазия може би се усеща нещо, но не е нищо категорично и ясно изразено. За мен напрактика няма вибрации никакви. Когато решиш и имаш път към Пловдив, обади се да организирам да пробваш.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:BO, тази сутрин се качих пак на Шевролета. Значи сядам, паля и в седалката с много фантазия може би се усеща нещо, но не е нищо категорично и ясно изразено. За мен напрактика няма вибрации никакви. Когато решиш и имаш път към Пловдив, обади се да организирам да пробваш.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар