Здравейте колеги, продадох стария Фиат и сега се чудя какво да си взема. Един приятел ми предложи нещо което ми хвана окото, но ме интересува дали всичко е ОК? Колата пак е Фиат и става дума за Fiat Marea 1.9 JTD 2002г. Има ли някви особенни проблеми как се държи двигателя каде са най-честите проблеми и дали 6500лв. си струва за такъв модел. А да и много ме интересува какво точно значи "JTD"? Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Marea 1.9 JTD ??
Collapse
X
-
В грешка си колега, все-още няма такъв двигател на Фиат GTD. Виж ако имаш предвид JTD, да има.Абревеатурата значи JET TURBO DIESEL.Това е доста добър мотор с впръскване по технологията COMMON RAIL.Темата ще преместя в раздел "Дизели", предполагам,че колегите ще ти отговорят.И последно, буквичката G, мисля, че се спелува "ДЖИ", а буквичката "J" - "ДЖЕЙ". От тук често идват обърквациите, нали все е ДЖ,е да, ама не! Успех!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Толкова е колеги, 2002г. Мареа даже я смъкнах на 5500лв защото десен заден стоп беше счупен и освен това на задната седалка имаше изгорено от цигара място, колата е на 110000км потвърдено при компютърната диагностика и съм много доволен за момента остава само да черпя семейството за новата кола и някои приятелчета, за вбъдеще ако има някви обаждания проблеми и така нататък ще задавам въпроси тук из форума. Мерси много за инфото колеги и успех.
Коментар
-
Xelios написа:Толкова е колеги, 2002г. Мареа даже я смъкнах на 5500лв.Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Xelios написа:Софтуера е зареден в колата края на 2001г. а това че 1000лв смъкна беше щото явно на пича му трябваха кинти а колата определено не му трябваше тъй като заминава за Ирландия и там ще учи 4-5 години.Fiat Marea TD100, 1.9, 1997, седан
Коментар
-
Xelios написа:Толкова е колеги, 2002г. Мареа даже я смъкнах на 5500лв защото десен заден стоп беше счупен и освен това на задната седалка имаше изгорено от цигара място, колата е на 110000км потвърдено при компютърната диагностика и съм много доволен за момента остава само да черпя семейството за новата кола и някои приятелчета, за вбъдеще ако има някви обаждания проблеми и така нататък ще задавам въпроси тук из форума. Мерси много за инфото колеги и успех.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар