Здравейте!Имам няколко запитвания, ако може да дадете малко мнения ще съм много благодарен.Значи, предлагат ми Bravo 1,9 TD100, първа регистрация 1998 г. Цената беше 4600, успях да смъкна на 4400 за сега!Ето и първите ми впечатления: външно почти няма забележки, цвета е светло син, има едно леко натиснато място на предния десен калник, нищо особено. Дразнят ме 2 малки пункнатини, по една на всеки фар. Колата е с нови гуми Bridgestone 185/60/14 и ляти джанти с шетте лъча, доколкото знам фабрични. Не разбирам много от двигатели, огледах колкото можах и не забелязах никакви течове или следи от масло. Лошото е, че не можах много да я карам, понеже няма номера, тъкмо е внесена от Италия. Мотора работи много добре за дизел (предната ми кола също беше дизел), сравнително безшумен, от ауспуха не излизат черни пушаци. Интериор: изключително добро състояние на всичко вътре, с изключение на волана, който е доста износен (много странно - по-скоро не износен ами все едно някой го е хапал, има малки дупчици по него). Всичко друго е наред - скоростния лост и кожата му са отлични, тапицерията на седалките също, както и педалите. Всички уреди и копчета по таблото работят. Та - кажете какво мислите като за покупка струва ли си? Все още се чудя, даже съм я взел в моя гараж
На километража пише 219 000 км, като намерих една италианска лепенка, на която пишеше, че последната смяна на масло е била 01.2007 на 208 000 км.Има климатик (работещ), ел. стъкла, ел. огледала, ABS, 2 Air Bags.Ще съм благодарен за всякакви мнения!

Коментар