Колата е алфа 146JTD 2000гПроблема е следния:Преди 10 дена закачих колата на диагностика и ми даде 6 грешки (лампата за "проблем в инжекционна-компа" не светеше).грешките бяха като на първата снимка.Изчистих ги и заминах на почивка - преди 5 дена карайки си мощем изведнъж лампата премигна и след 5сек. взе да свети постоянно и колата се спъна до 3500обр - принципно стига до 5500. Гасих, палих и ритах, но нищо не помогна. На сутринта махнах капака на двигателя и презацепих всички куплонзи по инжекционната система и датчици по мотора.Дадох контакт и лампата не угасна - естествено аз се примирих и взеха да я карам така. Интересното е че колата не беше спъната и пак стигаше до 5500 обр. От тогава съм минал 500...600км със светеща лампа. Днес се прибрах и трябваше да мина през много гаден път , симеоново - бояна защото правят околовръстното. Колата падна в 1000 дупки и изведнъж в Павлово лампата изгасна. Сега всичко е ок . Закачих я веднага на диагностика и грешките са пак същите като на снимката.Не ми стана ясно защо светеше тази тъпа лампа.Ако някой има идея нека да си каже. И ако разбира какво значат точно грешките нека сподели.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
JTD_то взе да ме нервира
Collapse
X
-
pugsy написа:ако са излезли така с чипчето,това означава,че датчика е бил махан и после сложен,т.е. все едно да ти изгори датчик и да го сменишако е "действаща" грешка ще ти мига червен удивителен знаккато гледам колко датчика са "махани" може някоя маса да си прави гавра
Коментар
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар