Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

BRAVO 1.9TD разход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BRAVO 1.9TD разход

здравейте,сигурно въпросът ми го има неколкократно в темите ноо токущо се регистрирах и нямам никакво време да разгледам форума по-подробно! Въпросът ми е спешен - така да се каже:Имам бърза оферта (срок до утре) за Фиат Браво 1.9 ТД (не JTD-то а обикновения 100коня двигателцената е 4200лв. може би ще има и още уговорки но.... та въпроса ми е : ако колата си е изправна и всичко и е наред (примерно) какъв е разхода и: да речем на магистрала с 110-120км/ч и с вкл. климатик?????? Това ми е основния въпрос??? а ако някой ме посъветва какво още да огледам точно по този модел ще съм много благодарен!!!!Клиатика работи, АБС-а също.... на купе е ОК, та цената нормална ли е ???/Благодаря на Всички - Предварително!!!!!

Мисля че можеш да го свалиш на 4000лв.Виж дали загрява нормално че повечето Фиати са с прецакани термостати а един нов е 100лвза разхода нека колегите с Браво-тата да кажат, но едвали ще е повече от 7/100 с пуснат климатик по магистрала със скорос 120-130км/ч
    >>JDM<<

Коментар

Трябва задължително да ти светват лампите като дадеш на контакт-АБС,Масло,Дюзи,Аербег(ако има), Подгряващи свещи(като запалиш трябва да не мига лампата),Генератор. Като запалиш трябва да изгасват всичките!Компютърна диагностика задължително!Ако всичко е наред 4200лв е добре, а ако може и 4000 още по добре :D Аз моето го взех за 3800 98’ с малки забележки по купето.Последно ми даде разход 6.4л/100км като съм карал с 110-130 извън града и 140-170 по магистралата-Лукойлска нафта+Хелиос добавка.
      Bravo TD100 98'- това в Гаража
      Brava TD100 96'- Мир на праха и...
      Bravo TD100 97'- новата придобивка на брат ми....
      Какво остана да ви кажа освен "Fiat Diesel Power Forever"

Коментар

Working...
      X