Здравейте колеги!Гложди ме нещо отвътре и исках да се консултирам с някой Въпроса е, че забелязвам от няколко дни температурата да ми се качва съвсем малко над средата (поне така показва уреда).При включен климатик и двете перки въртят, включва си изключва си, няма проблем.Днес покарах малко градско, но забелязах, че температурата се покачи между средата и почти първото деление над средата, отворих капака перка не се беше включила.Нормално ли е това?Какво да правя ако не е, този уикенд заминавам за морето, трябва ли да се притеснявам?Благодаря за отговорите!П.П.Само едно пояснение, между средата и червената зона има 2 деления.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нормална ли е тази температура Фиат Браво 1.9 JTD?
Collapse
X
-
Ще го наблюдавам, очаквам мнения и от хора с такъв мотор да споделят как е? Благодаря предварително!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ето това е мойто показание на температурата.Каквото и да правя, където и да съм, каквито и да са метеорологичните условия, тази стрелка не ми мърда.Познавам я добре и самата стрелка не мърда и 0.3мм (самата стрелка се разцепва на две части от горната дъга на чертичката - както се вижда на снимката) За това казвам, че отклонението на температурата клони към "0".Това всичкото естествено след като смених термостата Ами това е от мен с пример възможно най-точен, който мога да дам.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Моята отиде малко под първото деление над средата BO.Иначе през 90% от времето ми стои точно така както ти си показал на снимката!!! Само като пусна климатика и пада малко на първото под средата и после се задържа на средата."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
колеги, според мен - ремонт, който правих преди две седмици, поради същата причина - заминал ти е реостата на първата степен, може би, щом над средата не работи перка, иначе първата степен се включва при малко ПРЕДИ средата - реостата се намира в горния десен ъгъл на радиатора, трябва да свалиш въздухосборника и ще го видиш - 27лв струва сменяш си го и самA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Струва ми се, че колегата BEX---GT---TDi ще излезне прав, защото перката я чувам, но само на 2-рата степен...Ще видим, когато разбера 100% ще пиша пак.Лек ден и карайте внимателно!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
Когато карам с пуснат климатик проблем нямам А и то в това време може ли да се мъчиш да караш без климатик Каквото и да е ще го оправя де, ще пиша пак.Вчера имах консултация с майстор по ГСМ-а, ще видим какво ще излезне но не е нещо сериозно."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
Коментар
-
tyson написа:Когато карам с пуснат климатик проблем нямам А и то в това време може ли да се мъчиш да караш без климатик Каквото и да е ще го оправя де, ще пиша пак.Вчера имах консултация с майстор по ГСМ-а, ще видим какво ще излезне но не е нещо сериозно.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар