Имам следния проблем. След като запаля, лампата на подгревните свещи светва и изгасва след около 5 секунди. Същото прави и CODE лампичката, но тя светва и изгасва веднага. Сменил съм всички свещи преди няколко дни. Проверих и мостовите кабели между свещите. Всичко изглежда да е ОК. Вече започвам да си мисля, че има някакъв проблем със блокчето за управление на свещите. Онова което се намира под акумулатора. Това поведение го имаше и преди смяната на свещите и стана причина за подмяната им. Не бих казал, че има проблем с паленето, но все пак това поведение не е нормално.Имате ли някакви идеи от къде може да е проблема.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане: Относно проблем с лампата на подгревните свещи.
Collapse
X
-
Re: Питане: Относно проблем с лампата на подгревните свещи.
Sve написа:Имам следния проблем. След като запаля, лампата на подгревните свещи светва и изгасва след около 5 секунди. Същото прави и CODE лампичката, но тя светва и изгасва веднага. Сменил съм всички свещи преди няколко дни. Проверих и мостовите кабели между свещите. Всичко изглежда да е ОК. Вече започвам да си мисля, че има някакъв проблем със блокчето за управление на свещите. Онова което се намира под акумулатора. Това поведение го имаше и преди смяната на свещите и стана причина за подмяната им. Не бих казал, че има проблем с паленето, но все пак това поведение не е нормално.Имате ли някакви идеи от къде може да е проблема.http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Реклама
Collapse
Коментар