Здравейте колеги-имам едно питане за този мотор-значи понякога когато паля(пали перфектно)почва да ми мига лампата за подгряващите свещи-мисля си ,че в тази жега те не се задействат изобщо-но защо е това премигване на лампата ?Благодаря предварително колеги!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.9 JTD-подгряващи свещи?
Collapse
X
-
Re: 1.9 JTD-подгряващи свещи?
puntotras написа:Здравейте колеги-имам едно питане за този мотор-значи понякога когато паля(пали перфектно)почва да ми мига лампата за подгряващите свещи-мисля си ,че в тази жега те не се задействат изобщо-но защо е това премигване на лампата ?Благодаря предварително колеги!
Коментар
-
puntotras написа:И аз си мисля,че някоя свещ е дала фира-затова ще ги сменя всичките та да им дойде акъла :DI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
trustworthy написа:Ми не са никак лесни за достъп тея свещи, но не виждам смисъл да се сменят всички. То ще си покаже коя е изгорялаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:...Ми ако са оригиналните, нали и останалите 3 са на същата възраст...Вероятността и те последват дефектната в сравнително близко време не е малка.Аз лично когато сменям свещи, винаги сменям комплект.Особено когато достъпа до тях е сурав и курав_______
146 JTD
Коментар
-
Благодаря на всички за отговорите колеги :D .Найстина достъпа не е лесен,но не невъзможен-особенно с такова оръжие което е показал колегата по-горе-направо му завиждам-истинско съкровище!Ще си направя и аз такъв в най-скоро време и ще ги сменя всичките да ми е мирна главата зимата.Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар