Точно така е.Задачата на помпата е да вдигне високото налягане в "общата връзка" - common rail.ECU-то се грижи в кой момент коя дюза да впръсне горивото.При атмосферките и турбодизелите това прави роторната помпа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прехвърлил ремък....Punto 1,9 JTD
Collapse
X
-
И аз имам punto jtd и ме интересува играе ли ви стрелката която показва температурата на антифриза.И при вас ли стои 2-3 деления под средната черта на скалата а ако се пусне парното и пада на първата голяма черта и в зависимост от начина на карани се движи максимум до средата на скалата или пада 2-3 деления под нея или на мен термостата ми е за смяна вече но нека кажат хора които имат punto jtd Много благодаряpunto jtd 2001 80 hp
Коментар
-
morkova написа:И аз имам punto jtd и ме интересува играе ли ви стрелката която показва температурата на антифриза.И при вас ли стои 2-3 деления под средната черта на скалата а ако се пусне парното и пада на първата голяма черта и в зависимост от начина на карани се движи максимум до средата на скалата или пада 2-3 деления под нея или на мен термостата ми е за смяна вече но нека кажат хора които имат punto jtd Много благодаря
Коментар
-
morkova написа:И аз имам punto jtd и ме интересува играе ли ви стрелката която показва температурата на антифриза.И при вас ли стои 2-3 деления под средната черта на скалата а ако се пусне парното и пада на първата голяма черта и в зависимост от начина на карани се движи максимум до средата на скалата или пада 2-3 деления под нея или на мен термостата ми е за смяна вече но нека кажат хора които имат punto jtd Много благодаряA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
за колегата с температурата значи на мен като ми загрее колата темп отива на средата точно и не мърда от там до сега не е мърдала нагореFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
След сваляне на разпределителния вал се видя ,че нещата не са Ок както си мислехме впредвид доброто поведение на колата.Брата беше забелязал едно тракане на моменти в клапаните и реши да сменя пулове,но като извадихме "чашките",четири от тях са с нацепен и надигнат метал ,там където е контакта със клапаните.В това състояние Пунтото е минало 2000км. Пиша това за да се изгладят нещата и да се знае както колегите предположиха,че не е безопасно прехвърлянето на ремъка А за отношението на италианеца към колите пак казвам нямам думи,отзад няма грам феродо ,барабаните яко вкопани,отпред такъв ръб на дисковете не бях виждал,дебелина 13.6мм. при мин.допуск 18.2мм. Но всичко полека си идва на мястото и италианката до сряда ще е в кондиция. Хайде със здраве
Коментар
-
Le Transporteur написа:След сваляне на разпределителния вал се видя ,че нещата не са Ок както си мислехме впредвид доброто поведение на колата.Брата беше забелязал едно тракане на моменти в клапаните и реши да сменя пулове,но като извадихме "чашките",четири от тях са с нацепен и надигнат метал ,там където е контакта със клапаните.В това състояние Пунтото е минало 2000км. Пиша това за да се изгладят нещата и да се знае както колегите предположиха,че не е безопасно прехвърлянето на ремъка А за отношението на италианеца към колите пак казвам нямам думи,отзад няма грам феродо ,барабаните яко вкопани,отпред такъв ръб на дисковете не бях виждал,дебелина 13.6мм. при мин.допуск 18.2мм. Но всичко полека си идва на мястото и италианката до сряда ще е в кондиция. Хайде със здравеhttp://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Намерих шайба и преди малко даже я палнахме :D Големи благодарности към всички които ми помогнаха или просто бяха съпричастни ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166302 няколко фотоса на пейзажа в гаража...
Коментар
-
Колега, извинявай за офф-а, но ако искаш заповядай на някоя от срещите в сряда да се видиш и с останалите от Русенския клуб."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Le Transporteur написа:Намерих шайба и преди малко даже я палнахме :D Големи благодарности към всички които ми помогнаха или просто бяха съпричастни ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166302 няколко фотоса на пейзажа в гаража..._______
146 JTD
Коментар
-
tyson написа:Колега, извинявай за офф-а, но ако искаш заповядай на някоя от срещите в сряда да се видиш и с останалите от Русенския клуб.
Коментар
-
trustworthy написа:Le Transporteur написа:Намерих шайба и преди малко даже я палнахме :D Големи благодарности към всички които ми помогнаха или просто бяха съпричастни ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=166302 няколко фотоса на пейзажа в гаража...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар