Здравейте, колебая се дали да си купуя Мареа ТД 100 но нямам представа от дизела как върви а обичам динамиката на пътя, сега имам Типо 1.6 бензин/газ и е голяма оса- голфове-молфове всичко яде и ме е страх че дизела може да е спънат, а за мен е важно колата да върви. Тези които имат такива Мареи да дадът малко опит как са колите им като вървене спрямо други коли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вървене на дизела
Collapse
X
-
А бе не знам!Току що заредих за 2лв/л премиум и добре, че съм минал 400км с 23.76л според компютъра.Ако не е този разход, сметката определено не излиза.Дали вече не е по-добре бензинов мотор с газов инжекцион, защото според мен забрави да 1.6/16V с обикновена газова.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:...защото според мен забрави да 1.6/16V с обикновена газова.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
аз карам такава мареа тд 100.карал съм много автомобили,какви ли не дизел бензин автоматици и т.н.Всичко зависи от това какво търсиш и какво очакваш.ако мислиш да се надбягваш и да се режеш по кръстовищата не си за дизел.Мареата е тежка в смисъл кола за улегнали хора,не е резачка въпреки че когато искаш можеш да я накараш да си покаже зъбите.върви много пъргава е но не е като бензинова резачка.понеже аз съм на 38 год вече и ми мина мерака за гонене, в града ми дава твърдо 8/100 разход извън градско 4,5-5,с уговорката че повече от 130 не вдигам,ако я нагазиш директно ти бръква в джоба с 6 и нагоре разход.Така че прецени си сам -Мареата е тежък елегантен автомобил със всички екстри ,но не става за надбягване.
Коментар
-
cekosi написа:ХОРААА абе как ги карате тия дизели, че то е адски скъпо сравнявайки го с моето Типо на газ, то не са дюзи, нафтови помпи, турбо,свещи-направо чудо. Аз колкото повече чета се разубеждавам за дизела и си мисля за Мареа бензинFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар