Незнам, ама както и да го гледам, май излиза най-евтино ако колата е на газ. Ако се прежаля и взема 1.6 103 коня и си плащам скъпия данък, колко ще ми е разхода на газ тогава. Има ли някой от вас такава кола на газ и колко ви харчи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Брава - вече се чудя какво да правя
Collapse
X
-
mvmrik написа:Незнам, ама както и да го гледам, май излиза най-евтино ако колата е на газ. Ако се прежаля и взема 1.6 103 коня и си плащам скъпия данък, колко ще ми е разхода на газ тогава. Има ли някой от вас такава кола на газ и колко ви харчи?
Коментар
-
sev написа:mvmrik написа:Незнам, ама както и да го гледам, май излиза най-евтино ако колата е на газ. Ако се прежаля и взема 1.6 103 коня и си плащам скъпия данък, колко ще ми е разхода на газ тогава. Има ли някой от вас такава кола на газ и колко ви харчи?
Коментар
-
mvmrik написа:Аз мисля да взема 97-98 година, а има ли смисъл от газов инжекцион? Колко пари ще ми излезе обикновенна газова уредба, заедно със всичките други неща които трябва да се слагат после и колко ще излезе да сложа газов инжекцион?
Коментар
-
Колега аз съм с 1.2 16V взета направо с газовото от Италия. Много съм доволен от вървежа. Градско на газ ми гори към 11 като се има предвид че карам супер НЕикономично и не съм правил никакви профилактики на газовотоFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Колега аз бих те посъветвал да си вземеш едно Браво 1.9 ЖТД мотор. 99-01 г.Всичко има и за цената си е добре.Изминал съм едва 600км. и за тези км мога само хубави работи да кажа за колата!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз пък въпреки, че ми излезе серизен /от финансова гледна точка/ проблем с дебитомера на въздуха бих препоръчал Брава 1.9 ЖТД. Не защото не харесвам Браво-то, а щото човека ясно заяви, че иска кола с 4 врати. Иначе и аз се бях запътил към Браво, но като разбрах, че разликата между двете е само във вратите скочих на Бравата. Вярно, че излиза по 1000лв. вратата ама какво да се прави.От друга страна Бравата ми се струва по красива, ама това си е мое мнение.Успех в избора и гледай да е читава, че аз малко късно се усетих, че не ускорява добре, ама бях карал ОРЕЛ кадет 60к.с и ми се стори добре и сега ме чака една сериозна инвестиция в дебитомер.Brava 1.9JTD
Коментар
-
mvmrik написа:Накрая излезе май че ще взема такава кола, каквато не съм се и замислял дори. Май ще бъде Брава с 1.8 двигател. Още не е сигурно, но такава се очертава да ми докарат от Швейцария.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:mvmrik написа:Накрая излезе май че ще взема такава кола, каквато не съм се и замислял дори. Май ще бъде Брава с 1.8 двигател. Още не е сигурно, но такава се очертава да ми докарат от Швейцария.
Коментар
-
mvmrik написа:Накрая излезе май че ще взема такава кола, каквато не съм се и замислял дори. Май ще бъде Брава с 1.8 двигател. Още не е сигурно, но такава се очертава да ми докарат от Швейцария.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
-
Аз съм с Фиат Брава 1.6 16V бензин 96г. Да ти кажа като разход на гориво може би това е най добрия вариант на фиат. Това ми го каза човек който се занимава само с Фиат. Аз лично не разбирам нищо от коли,но се доверих на този приятел който има такава кола,пък и се занимава с Фиат. Данъка е малко висок,ама карахй да вари то дет са 125 кинта там са и 90 100. То това да ти е кусура. Аз мисля ,че всеки ще ти каже различно мнение за кой двигател е най икономичен и как вози и т.н. Ако все още не си си взел кола,моето мнение е да не си вземаш ФИАТ. Както се казва,вземи си Фиат да те е ЯД! Един въпрос.Имам и едно "зайче" на десния калник.Всеки съм питал незнаят какво е. ама си мисля че не е слагано за цигания там Точно кадето пише 16V,под него.Някой да помогне?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар