Не мога повече Преди 3 седмици си купих фиат браво 1.9ТД от автокъща на познат. Всичко й беше наред на колата, пробвахме я - нищо не и светеше. След 2 дни минах да я взема за да я регистрирам и ми казаха че докато мили мотора с пароструйка лампата на свещите почнала да свети, обаче да не се притеснявам като и сменят масла, ремъци и др да отида при тях да ми изчистят компютъра и щяло да се оправи... и от тогава ходене по мъките.Ходих 2 пъти и нищо!В един друг серзиз ми казаха че още 4000км и ако не се оправи ще спре да пали изобщо (и без това сега сутрин пали от втория път)Мериха ми свещите - наред са, утре пак съм на диагностика и дано тоя път ми влязат в тъпия компютър защото до сега никой не можа да влезе. Ако не мисля да ходя във Ванто Трейд!?Моля ви дайте ми съвет какво да правя, вече почти всичко ми взе тая кола!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата за свещите свети постоянно
Collapse
X
-
Идеята за Ванто е много добра.Недей да я разкарваш по разни гаражни майстори че в повечето случаи се приказват само хипотези.Хубаво че сте премерили свещите и релето, не е сложно и ако си сигурна че е направено както трябва - следващата стъпка е диагностиката.И още нещо, нека това ти е обеца на ухото:ДВИГАТЕЛ НИКОГА НЕ СЕ МИЕОсобено с пароструйка!Би ли го направила с мобилния си телефон, дори да пише че е водоустойчив?Това е игра на руска рулетка, да оставим настрана факта че е абсолютно безпредметно.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:ДВИГАТЕЛ НИКОГА НЕ СЕ МИЕSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
sweetyan написа:айде кажете ми най-лошото дето мога да очаквам вече съм толкова отчаяна че незнам...
Коментар
-
sweetyan написа:лоша работа Мерси все пак, май ще посещавам Ванто Трейд до 2 дена
Коментар
-
Nino написа:Esper написа:ДВИГАТЕЛ НИКОГА НЕ СЕ МИЕI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Колкото до температирния му режим... Според мен това помага толкова малко, че клони към теория.Най-веселото е че е направо недоазуемо на практика Абе имаше такава тема, да те разводняваме драмата на колежката.Да, чисто статистически погледнато, има вероятност проблема случайно да е съвпаднал с миенето на мотора.Клони обаче към нулаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Днес ходих в 1 сервиз в Люлин срещу Шел ако ви говори нещо.И след 3 часа и половина ровене установиха 1. че турбото не ми се включвало2. трябва след време да сменя накладки3. че лампата на свещите ми свети, защото имобилайзера на колата ми е махнат, в релето на колата имало някаква платка на имобилайзера която не била махната и за това ми давало грешка в компютъра и този проблем ще се оправи (евентуално) като се смени релето.И от всичко това ми оправиха само турбото.Слабите се стремят към порядък, силните владеят хауса....
Коментар
-
sweetyan написа:Днес ходих в 1 сервиз в Люлин срещу Шел ако ви говори нещо.И след 3 часа и половина ровене установиха 1. че турбото не ми се включвало2. трябва след време да сменя накладки3. че лампата на свещите ми свети, защото имобилайзера на колата ми е махнат, в релето на колата имало някаква платка на имобилайзера която не била махната и за това ми давало грешка в компютъра и този проблем ще се оправи (евентуално) като се смени релето.И от всичко това ми оправиха само турбото.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
sweetyan написа:Днес ходих в 1 сервиз в Люлин срещу Шел ако ви говори нещо.И след 3 часа и половина ровене установиха 1. че турбото не ми се включвало2. трябва след време да сменя накладки3. че лампата на свещите ми свети, защото имобилайзера на колата ми е махнат, в релето на колата имало някаква платка на имобилайзера която не била махната и за това ми давало грешка в компютъра и този проблем ще се оправи (евентуално) като се смени релето.И от всичко това ми оправиха само турбото.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар