Колеги от години имам много дразнещ проблем: не ми работи индикаторът за турбото на таблото. Става въпрос за темпра 1,9тд с дигитално табло. Значи преди повече от година бях пуснал тема за този проблем, но доста време колата не беше у мен и бях забравил за проблема. И сега преди време като се сдобих отново с колата, забелязах че проблемът все още стои. И ви моля отново за помощ, че е доста неприятно така като не ми работи. Мерси предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с индикацията на турбото
Collapse
X
-
Re: Проблем с индикацията на турбото
Blade SG написа:Колеги от години имам много дразнещ проблем: не ми работи индикаторът за турбото на таблото. Става въпрос за темпра 1,9тд с дигитално табло. Значи преди повече от година бях пуснал тема за този проблем, но доста време колата не беше у мен и бях забравил за проблема. И сега преди време като се сдобих отново с колата, забелязах че проблемът все още стои. И ви моля отново за помощ, че е доста неприятно така като не ми работи. Мерси предварително!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Проблем с индикацията на турбото
Blade SG написа:... Значи преди повече от година бях пуснал тема за този проблем, но доста време колата не беше у мен и бях забравил за проблема. ..."Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
Колкото проверяваш куплунга, толкова внимание обърни и на гумената тръбичка в другия край на датчика.При мен отива към ГНП-то и от там в всукателния колектор.Ако е спукана тази тръбичка, пак няма да имаш индикация.Аз я сменях два пъти вече - аман от ментеливи маркучи Сега обаче набих един армиран маркуч от ацетиленова горелка и ще се спука, ама друг път!Изобщо направи налягане в тази тръбичка с нещо, може с помпа за гуми, може и с уста Вътре би трябвало да мръдне индикацията.Това ще те ориентира дали бачка или не.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Blade SG написа:А този куплунг под акумулатора ли се намира, защото без да свалям акумулатора не видях нищо подобно. Или възможно ли е да е поставен по друг начин или да е на по-различно място?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Най-после успях да намеря този куплунг. Наистина проблемът беше там - тръбичката се беше извадила от него и висеше в двигателя. Доста се измъчих докато я натикам обратно, защото ме домързя да сваля тръбата на интеркулера. Но в крайна сметка вече имам работещ индикатор на турбото и сега много му се кефя :D Много голямо благодя към всички, който ми помогнаха да отстраня проблема! Евала колеги, това се казва форум"Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/
Fiat Tempra 1.9 TDs
Subaru Legacy 2.0i
Коментар
-
Blade SG написа:Най-после успях да намеря този куплунг. Наистина проблемът беше там - тръбичката се беше извадила от него и висеше в двигателя. Доста се измъчих докато я натикам обратно, защото ме домързя да сваля тръбата на интеркулера. Но в крайна сметка вече имам работещ индикатор на турбото и сега много му се кефя :D Много голямо благодя към всички, който ми помогнаха да отстраня проблема! Евала колеги, това се казва форумI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар