Здравейте колеги!Пускам темата за да получа инфо. за + и - на Фиат Стило.Дойде ми времето да сменя колицата, Бравата ми поостаря а и вече в семейството сме 3-ма та ми трябва малко по-голямо возило.Спрял съм се на Стило 1.9 JTD комби. Та молбата ми е да кажете как е то в сравнение с Браво-Брава, като поддръжка, здравина изобщо впечетления от хора които имат такива. Знам, че модела не е много сполучлив и май за това го спряха, ама за 10-12 хилки, трудно може да се намери кола с подобни параметри - 3-4 год., дизел, мн. екстри, а и комби.Говорете на кило, мнения приемам всякъкви10Х
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кажете си мнението за Стило 1,9 JTD- плюсове и минуси
Collapse
X
-
кола
нали знаеш нова кола хубава кола но това май вече не важи за българия има доста внесени нови коли а все има какво да им се прави мисля че е на късмет трябва на сервиз да се закара предварително да се види двигател и окачване а външно и вътрешно можеш сам да прецениш в събота имаше идни взели кола и на Враня отказала а е 2000 година накарах ги да отидат при автокъщата като начало
-
Re: Кажете си мнението за Стило 1,9 JTD- плюсове и минуси
kimi написа:Пускам темата за да получа инфо. за + и - на Фиат Стило.Спрял съм се на Стило 1.9 JTD комби.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар