Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

прекъсва ми Бравата 1.9тд 100

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

прекъсва ми Бравата 1.9тд 100

И то само на (равна газ)когато я пришпоря няма проблем също на тихи обороти е супер ,кагато съм на свободна кактои д адавамгаз също няма проблем само и единствено когато подържам равна газ няма значение на каква предавка съмАко може някой да ми помогне с мнение или предложениекакво може да и има ще съм благодарен .

Re: прекъсва ми Бравата 1.9тд 100

denis69 написа:
    И то само на (равна газ)когато я пришпоря няма проблем също на тихи обороти е супер ,кагато съм на свободна кактои д адавамгаз също няма проблем само и единствено когато подържам равна газ няма значение на каква предавка съмАко може някой да ми помогне с мнение или предложениекакво може да и има ще съм благодарен .
    Колега, я пак обясни проблема си! Нещо не ти се разбира. Няма да е лошо преди да пускаш поста си да прочетеш творението си. Нов си и затова няма да зачеквам темата, че има цял раздел Дизели, където може да питаш всичко за дизелака си.

Коментар

В повечето случаи дизел да прекъсва причината е дюзи и по точно елементите в тях. Има добавки които се слагат в горивото за прочистване на дюзите. Друг вариянт е нещо помпата да се е изпиздила или от някъде да смучи въздух през маркучите за горивото. Ако някой е по на ясно да споделя

[Skype - FIAT_FREAK

Коментар

Working...
      X