Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

скорости за пунто ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    скорости за пунто ?

    как да разбера в е-пер кои скорости от други модели Фиат са съвместими за мойто пунтоII 1.9JTD 2000г.

    #2
    Странен въпрос...поне в епера гледам, че моето Пунто-II DS,скоростната кутия е с различен код от тази на - Пунто-II JTD....=>http://84.242.167.186:7080/navi?COUN...LANG=NТова според мен и епера е най-близката съвместимост... но да са по-евтини, определено не вярвам!!! Какъв по-точно е проблемът, поясни повече за да се опитаме да ти помогнем.
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

    Коментар


      #3
      ами гледам че има модели със същия код кото на мойте скорости.Това значи ли че тези скорости ще станат на Пунтото като например кода е същия на Браво ама - бензиново?И тоя код пише ли го на скоростите че не видях на тях подобно нещо, но пък не съм ги измил хубаво и можеби не съм гледал където трябва.А иначе проблема ми е - счупени зъбни на 3-та ,4-та, 5 -та

      Коментар


        #4
        E, това вече не го знам, но е наложително да се консултираш със специалист.Като такъв ти препоръчвам колегата ни Hit-ko който е собственик на Автокомплекс Фиат в Ямбол и е дилър на Ауто Италия за региона.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...3ca0Можеш да му пишеш на лични, но те съветвам да опиташ да се свържеш по телефона, в профилът му има сайта на фирмата и телефони.Успех!
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

        Коментар

        Working...
        X