Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за качеството на нафта от различните бензиностанции

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Колеги ас съм с бензинова кола и зареждах от всички по големи вериги бензиностанции и най много съм доволен за сега от Еко.За Шел неискам да пиша всички си ги знаем че продават най - скъпата вода ,много време бях доволен от Омв но веднъж колата ми побра 63,3 литра бензин а мисля че почети всички във форума знаем колко е резервоара на Брава 1.6 и от тогава неща и да чуя за Омв .
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

    Коментар


      #17
      Nino написа:
      При нафтата "склонностите" се измерват в ЦЕТАНОВИ числа
      В тази връзка цетановите числа трябва да се "намаляват" или "увеличават", за да е по-добра нафтата? И другия логичен въпрос след този...с какво вещество се постига подобряването на нафтата?Досега не съм се заглеждал дали по бензиностанциите продават подобрители за нафта Ако някой има информация и по двата въпроса много хора ще са му благодарни в това число и аз, защото отскоро карам дизелче
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

      На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

      Коментар


        #18
        Ей адаш, за чичко ти "гугъл" чувал ли си? Написваш "цетаново число" и ти изкарва> 10 страници, които със сигурност ще задоволят ИНТЕРЕСА ти.Също в този раздел е писано безброй пъти за добавки и подобрители.Ама хайде всичко да не е наготово де! Защо да пълним ограничения РЕСУРС на сървъва на форума с НЕОГРАНИЧЕНИТЕ възможностти на МРЕЖАТА???!!! Колегата си е направил ТРУДА, да систематизира по-важните неща писани тук.. и това се намира на 4-5 см по-нагоре на монитора ти.Уважавайте тези неща!http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=15007И в частност.... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E2%EE%E0%F0%E0
        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

        Коментар


          #19
          забравил съм тези неща, а съм ги чел. Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Благодаря много!
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

          На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

          Коментар


            #20
            И така не можах да разбера,коя нафта е по качествена?Всеки си даде своето мнение,някои противоположни ,но не видях нищо за източника на всички бензиностанций Лукойл. :D За ОМВ не съм чул нищо хубаво,за Шел мненията са различни,май за Еко само хубави отзиви.
            FIAT BRAVA 1.9TD-182A8.000

            Коментар

            Working...
            X