Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е маслото да се смеси с антифриз...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    ivanko_rs написа:
    Виж какво,ти какво се засягаш и пишеш с такъв тон?Кой пише конкретно за твойта кола,а?Ако не си прочел внимателно темата , никъде не пише за кой точно мотор с турбина пита колегата.Така че както си прочел аз отговорих и за двата вида- бензин и дизел и както най-вероятно не си прочел за разлика от бензина където съм сигурен ,за дизела не съм.И съм го написъл.Туй че един път си разглобил турбо,не означава че всички са такива.Така ,че айде недей всява раздор,а?П.П. И още нещо не си прочел,моя дизел няма нищо общо с твоя!П.П.1 Аман от такива "майстори" дето пускат постове във форума.Ако се загледате в дадата ми на регистрация и броя мнения ще ви стане ясно защо не пиша.Решиш да помогнеш на някой и ще се намери някой "майстор" дето ще оплюе на всички други мненията по злостен и ядлив начин.То май и тоз форум като другия станаха като "тунинг.бг"
    ivanko_rs успокой малко топката ти предлагам... 1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Мисля, че се държиш малко по-гневно от необходимото. А, какво съм те вбесил само не разбрах? Бъди по-внимателен с квалификациите си, моля!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

    Коментар


      #17
      Vladim написа:
      ivanko_rs успокой малко топката ти предлагам...1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.ЭЖ
      Ако ми прочетеш внимателно всички постове,ще видиш какъв ми е "езика".Отговорям язвително само на такива които не знаят какво пишат и го пишат с тон който не трябва да им се позволява да използват.Аз съм мога да кажа и Ици от Русе също,сме хора които рядко пишат в тези клубни форуми по простата причина ,че това което ни интересува го има само в английски и италиянски форуми за Фиат и Ланча,а то е донастройване (или по "Български" казано -тунинг) на 2.0 16 V атмосферен и турбо мотори.Хората там са много напред с материяла,повярвай ми.Резултата се очаква скоро (дай боже таз седмица) да излезе на пътя , а той е Седичи ,доработено до турбо вариянт с Турбина Гарет GT28R,огромен кулер и настройка на надува 1.5 бара и мощност около 330 конски сили (прозвуча малко като реклама ама...)Аз ти предлагам и на тебе да си сложиш такова предупреждение,защото моят пост беше в следствие на твоя.Отговори ми на въпроса - това че си модератор позволява ли ти да пишеш с такъв тон?Без лоши чувстава.П.П. Ако те интересуват повече подробности за моя милост можеш да питаш 1115 или Мариобг(от Ланча форума)
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

      Коментар


        #18
        Vladim написа:
        Мисля, че се държиш малко по-гневно от необходимото. А, какво съм те вбесил само не разбрах? Бъди по-внимателен с квалификациите си, моля!
        Добре,може и да съм прекалил малко с поста,но знаеш ли аз може би за разлика от доста други юзъри обръщам внимание и на препинателните знаци които се изпозват.Комбинация от неправилно подбрани пр. знаци може да даде съвсем друг смисъл на изречението.Примерно един удивителен може да те накара да се почустваш по кофти отколкото една точка.То и затова и граматика де.ОКМирПък като се видим на живо ще да разрешим спора
        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

        Коментар


          #19
          Малко - е, това е начин за решаване на спор!
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

          Коментар

          Working...
          X