Знам,че се познавате/познаваме от друг форум/и точно за това писах и в темата.Аз лично съм много доволен,за това и писах.Доста си ми далече,колега,иначе щях да дойда при теб,макар че ако се наложи не бих се поколебал.Успех и на двама ви и все така безрезервно да помагате на хората!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика и рем. на помпи "Делфи" ех "Лукас
Collapse
X
-
И аз да споделя за един човек който си разбира от работата само,че ни напусна преди няколко години в Търговище и се премести в София за наше съжалене но все пак за колегите от София ще им е от полза.Та човека се казва Галин Генчев и сервиза му се намира на Ботевградско шосе не мога да ви обесня точно къде е щот съм ходил един път при него от как е в София.Ремонтира всички марки дизелови помпи и дюзи а от скоро разбрах от мой роднина,че правел ремонт и комън рейл дюзите бош.Телефона му е 0888-930594 дано да е от полза на колегите тук аз лично ходих миналата година да ми прави помпата на Улиса,лукас електрическа и вече 57 хиляди без проблеми.пп.За колегите от Търговище не си правете помпите при Анатоли и при тоя дето е на трите пилона само чупят нищо не могат освен много да говорят аз лично си изпатих от тоя на пилоните и после едвам я закарах колата до София при Галин
Коментар
-
колеги дизелджий ще помоля да ми кажете майстор в гр.Бургас за тея "ЛУКАС"-и, че аз едва вчера разбрах, че помпата ми била такъм модел.... и доста проблемен доколкото ми казаха за съжаление когато купувах моята марейка изобщо неподозирах за това...та сега колата работи, но има дразнещи неща...и едни питания : 1. на свободен ход и ниски обороти вдига обороти до около 1300 -1400 и след известно време около минута ги смъква, но после пак т.е. оборотите варират скачат , както сърцето ми при първата ми среща ( е не точно по бавни са ) ; 2. 1000 оборота нормално ли е за дизела ( все пак от скоро карам дизел само от 2 години допреди това бях с бензинки и там бях станал направо майстор..та до 750 оборота си бях направил предната кола и никакви ядове, нито тресеше нито мотора да вибрира); 3. когато подавам газ се чува едно виене ..гледах гледах и ми се струва от ролките т.е. от външната ролка та може ли само едната да сменя; 4. нещо не ми отчита правилно горивомера...може ли да се почисти в "домашни уловия" т.е. от мен..без да наливам пари за нещо такова ако не е толкова сложно разбира се Ще ви бъда благодарен да ме упътите, че нали в тази криза трябва се събират пари за ремонт така на куп..500 - 1000 лв..как се дават и да преценя колко време да я карам в това състояние, ч еми се струва, че и разхода ми качи малко повечко.Благодаря ви предварително."НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
ПАОЛО КУЕЛЬО
Коментар
-
bobis написа:На предишна кола преди 3 г. съм ползвал Тошко/за"Лукас"/ -пътя за Нефтохим,на разклона за Д.Езерово,вдясно.Не знам дали още е там."НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
ПАОЛО КУЕЛЬО
Коментар
-
p_dzatara написа:bobis написа:На предишна кола преди 3 г. съм ползвал Тошко/за"Лукас"/ -пътя за Нефтохим,на разклона за Д.Езерово,вдясно.Не знам дали още е там.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
bobis написа:Момчетата в Ямбол ще ти я направят като нова."НИКОГА НЕ ОТРИЧАЙ ЛЕГЕНДИТЕ , КОЙТО СЕ НОСЯТ ЗА ТЕБ"
ПАОЛО КУЕЛЬО
Коментар
-
Здрасти,Ж.Горе долу веднъж месечно идвам в Я-л.Е щом не съм минавал значи- да , пали от четвърт,върви като снаряд и мърка като коте./засега нищо по мотора-247 000/.Оня ден бракувах смачкания ескорт/1,6Д/.За майтап сложих акумулатор и го врътнах-запали на втория оборот,след 2 години под найлона,все едно не е спирал.Жалко за ремонта на помпата но здраве да е .Иначе нямаше да купя Бравата, която /за парите си/ се оказа разкошен автомобил.Успех на сервиза и безаварийно на колегите.BRAVA TD100 ELX `98
Коментар
-
Колеги не ходете при майстора в с. Стефаново гр. Радомир, носих му помпа от един пасат която беше запушена, бави я 2 седмици след което ми се обади че е готова отидох аз каза че помпата е готова и е добра взе ми 80 лева, но си беше оставил ръцете и искара точно 70 км, 3 дни след което установих че не е почистена хубаво, обадих му се казвам му че не я е направил качествено, той си измиваше рацете като казваше че от нещо се е запушила, но просто няма от какво системата беше почистена резервара свален и измит, филтри нови, и така само изгорях с парите, след това я откарах на друг майстор който ми я направи и ми даде гаранция за работата на колата. В последно време много рекламаци има от човка в стефаново Славе и неговия син.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар