Ами това А2 е все едно като чинкуеченто - дизел... колко да гори.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
3.7л на 100км разход!
Collapse
X
-
stef написа:georgid написа:1.2 дизел колко трябва да гориКато спреш на светофар колата гасне,а като и дадеш газ все едно си е била запалена.Апък може и да я видите в каталог ауто ру
Расход топлива на шоссе 2.7 л/100км Расход топлива в городе 3.6 л/100км Расход топлива Смешанный цикл 2.99 л/100км
A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
rollin написа:Абе незнам какво се лъжете ама аз Мареата немога да я сваля под 8 градско.Какво ме интересува някакво ауди дето с тоя разход на гориво трябва да се съобразявам на каде духа вятара и да тръгвам само и единствено в другата посока!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
1115 написа:Абе незнам как става този разход на JTD - все пак и ние караме подобни.......Според мен има грешка при зареждането (отчитането ). Друго не ми иде на ум.До сега не бях писал в моята тема тук, защото се изложиха доста мнения, които не са свързани въобще с темата ама ...
След вчерашния ден имам малко може би промени леко относно показанията.Замервах колата с ГПС. При 90км/ч има отклонение с 4 км/ч, което прави около 5%. Съответно ако трябва да сме най точни този разход го завишавам с 5% реално, заради изминатите по-малко с 5% километри и получавам 3.9л/100кмТака, че мисля измерването ми става възможно най-точно.Цифрите съм ги поместил още с откриването на темата, пък който може да смята по-добре нека заповяда.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
И още малко толеранс от измерванията си го докарал на 4л, този радход нещо те учудва или?Нещо не виждам сензацията!
Караш при почти "идеални" условия за извънградско. Да ти кажа ли и аз една /почти сензация/? При градско - Софийско каране - разход 5.2 л/ 100км... при извънградско го докарвам до 7.5.Това е пак извън "твоята" тема. Какво трябва да пишем подскажи =>А иначе -
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар