Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Резервоар на Мареа ТД100 проблеми

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Резервоар на Мареа ТД100 проблеми

    Здравейте на всички Ви ! Имам проблем с резервоара като отида на бензиностанцията да сипвам нафта и пръска първите 4-5 литра след това се оправя дали е от обратната нафта която се връща и се създава налягане в резервоара .Другото питане ми е следното на гърлото на резервоара има едно гумено съединение което при мен си е отишло и като се налива с пистолета от там капе .И за да не капе трябва да се напута целия пистолет в резервоара, въпроса ми е ако сте сменяли това съединение тругоемко ли е и ще имам ли проблем с намирането на му . Както сте разбрали от скоро съм с Мареата та ако може да ми помогнете ще съм много благодарен .Още веднъж благодаря.
    Marea Weekende TD100

    #2
    И при мен, колега, има нещо такова, а съм чел и други са поставяли подобен въпрос. Не мога да кажа обаче, така ли трябва да бъде, или имаме общ проблем с отдушника, или нещо такова. Най-осезателно проблема при мен се почувства, когато налях 1л масло - то беше блокиране на пистолета, то беше чудо. Много трудно нафтата успя да го избута. Имам чувството, че се получава нещо като ефекта на хидрозатвора. Друго, което ми е направило впечатление: когато многократно засичах разхода по метода пълно/пълно, бавно постигах пълнене до гърловината, уж е пълна, след малко "глътне нафтата", отново сложиш още малко и така няколко пъти докато наистина се напълни до капачката.
    FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

    Коментар


      #3
      А ми какво ще кажете за меката връзка на резервоара . И намират ли се такива меки връзки . Или ще трябва да обикалям за едно гумено съединение цяла София. Благодаря предварително .
      Marea Weekende TD100

      Коментар

      Working...
      X