Дали ще е проблем за турбината ако сложа синтетично масло 20 на 50 селения.Казаха ми че това масло било за изнппсени двигатели.Моя двигател със селения 10 на 40 ми гори по един литър на 1000 км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло 20 на 50
Collapse
X
-
Re: Масло 20 на 50
reiban написа:Дали ще е проблем за турбината ако сложа синтетично масло 20 на 50 селения.Казаха ми че това масло било за изнппсени двигатели.Моя двигател със селения 10 на 40 ми гори по един литър на 1000 кмI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
Re: Масло 20 на 50
reiban написа:Дали ще е проблем за турбината ако сложа синтетично масло 20 на 50 селения.Казаха ми че това масло било за изнппсени двигатели.Моя двигател със селения 10 на 40 ми гори по един литър на 1000 кмTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
Съгласен съм със Stef.Щом си сменял маслоотражателните гумички на клапаните и не помага, предполагам, че ако смениш сегментите, разходът на масло доста ще падне.Doofiat ги смени скоро на неговата Брава, тя е със същия мотор като твоя...попитай го за цени и т.н.Иначе това масло е добро и може да се кара лятно време.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Ами в такъв случай явно не губиш масло през студения охлюв... Сериозно, моето мнение е че трябва да търсиш от къде го губиш а не да се опитваш да караш с по-гъсто масло.Аз и не бях чувал за такова, поразпитах спецове и ми казаха че се използвало във здраво форсирани високо-оборотни мотори.На един турбо-дизел, това масло ще му ходи като на свинче-звънче. Пък и търговеца е бил доста прав.Лично мнениеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар