С по-вече от 3700/800 об/мин не съм я карал. Отговарям на Vladim на въпроса за климатроника. В градско каране до 2200 об/мин се чувства осезателно включения компресор.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко оборота ви развиват 1.9ТД двигателите?
Collapse
X
-
Nino написа:Sven написа:И аз така докато свикна с дизела, в началото не ми харсваше и си мислех, че колата не върви . При мен климатика не оказва влияние, обаче се осеща като загрее до 90 градуса и се включат перките. Незнам дали интеркулера тогава се вкл. или работи посточнно (не се смейте) ,но смуче много яко и охлажда за някакви секунди.Между другото интеркулера за какво е, за студения въздух за турбото или?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Vladim написа:Gugev написа:С по-вече от 3700/800 об/мин не съм я карал. Отговарям на Vladim на въпроса за климатроника. В градско каране до 2200 об/мин се чувства осезателно включения компресор.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Vladim написа:rollin написа:Благодаря Vladim точно това ме интересуваше кратко и ясно......ми така е докато свикна на дизел......>>JDM<<
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:и на мен ми е гаснала на клима - много се чувстваи при мен глъхне след 4000 оборота, но не зная дали е до 4300 - ще пробвамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
наистина е странно, а при мен е много неприятно, защото, кожения салон, с който толкова се гордея, ако карам без клима лятото, трябва да си нося по два чифта дрехи и сега се чудя какво да правя - мисля или някаква кърпяа да си слагам, или нещо втора седалка да си взимам и да я сменям с гумитеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
аз нямам обортомер и немога да видя клко са ама съм го карал мойто с 180 от стара загора до пловдив , а като стана въпрос за климатика поне моя е така де като тръгвам на първа и ми трябва по бързо изтегляне давам рязко газ за да изключи и се изтрелвам P.S.да ви разкажа и за климатика понеже РАЗБИРАЧИТЕ в динекспрес много знаят , отидох да си сменям пистовия ремък (и поради други причини отидох там ама както и да е) и ония вика дай малко газ и пусни климатици фарове да го натовариш. И аз давам газ и той ми вика абе климатика работи ли ти - викам ДА вътре е студено - ми що ти спира шайбата на климатика ?! и аз се опулих Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 и викам я да видя дава той газ и спира шайбата и викам ЕБААААСИ ....... и ми вика иди в другия сервиз там ги оправяме викам айде нема нужда ..... та като се стопли отидох при един майстор и той ме светна по тоя въпрос когато даваш рязко газ вътрешната шайба на климатика изкача и изключва за да може да не натоварва двигателя при по бърз старт . (естествено ако тръгваш бавно няма да изключи) и като задържи някви обороти прави ЩТРАК шайбата се пребира и почва да си работи всичко нормално на мойто браво 1.9 тд 75 е така направено гледах на братчед ми на типото там не е така ама неговото е бензин . ако някой му се занимава погледнете и ваще дали са така да видим
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар